Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Η Νέα ΜΕΡΑ, αντιδρά στις δηλώσεις Μπαλτάκου

Κατά τη διάρκεια της αναγγελίας του προς ίδρυση κόμματος "Ρίζες", ο κ. Τάκης Μπαλτάκος αναφέρθηκε σε επαφές που είχε με τους κυρίους Χρήστο Ζώη και Βασίλη Καπερνάρο... Η πρώτη "αντίδραση" από τον πρόεδρο της Νέας ΜΕΡΑς, Χρήστο Ζώη, ήρθε με δήλωσή του στον ιστότοπο crashonline...
 
Η δήλωση, έχει ως εξής:


"Τιμώ τον επιστήμονα και άνθρωπο Τάκη Μπαλτάκο


Τον κύριο Μπαλτάκο τον γνώρισα ως γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά , γνωρίζω τις απόψεις του και έχουμε συζητήσει αρκετές φορές τις θέσεις του και η άποψη μου γι αυτόν είναι πολύ θετική. 
Θεωρώ ότι η χώρα χρειάζεται ένα ρεύμα μεταρρυθμιστικό και ριζοσπαστικό το οποίο θα υπερασπίζεται την ταυτότητα της Ελλάδος στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας  και θα εργάζεται με μόνο στόχο της προοπτική των Ελλήνων»

Σε ερώτηση του crashonline αν θα έμπαινε ως υποψήφιος στο κόμμα του Τάκη Μπαλτάκου ο κύριος Ζώης απάντησε χαρακτηριστικά.

«Μα εγώ έχω δικό μου κόμμα πως μπορεί να γίνει αυτό;»



Σχεδόν συγχρόνως, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας ΜΕΡΑς , κ. Θύμιος Δρόσος, ανήρτησε δήλωση στο Facebook, όπου αναφέρει τα κάτωθι:

"Ζουμε σε ενδιαφεροντες καιρους. Αλλα και πονηρους πολιτικα. 

Για την αποφυγη παρερμηνειων, θεωρω σκοπιμο και επιβεβλημενο να αναφερθω στο πολιτικο στιγμα της Νεας Μεταρρυθμιστικης Ριζοσπαστικης Ανασυγκροτησης(Νεα ΜΕΡΑ), οπως προσδιοριζεται στην Ιδεολογικη και Πολιτικη Ταυτοτητα του κομματος. 

<<Η Νεα Μερα(Νεα Μεταρρυθμιστικη Ριζοσπαστικη Ανασυγκροτηση) ιδρυθηκε ως απαιτηση κοινωνικων αναγκων. Ειναι κομμα Δημοκρατικο, Πατριωτικο και Κοινωνικο με πνευμα μεταρρυθμιστικο και ριζοσπαστικο.>>. 

Σε αλλο σημειο αναφερεται 

<<Επιδιωκουμε και αγωνιζομαστε για την αντικατασταση του Μνημονιου και των αδιεξοδων μνημονιακων πολιτικων με ενα Εθνικο Σχεδιο Εθνικης Ανασυγκροτησης που εχει αναγκη η πατριδα μας. Ανασυγκροτηση Παραγωγικη και Θεσμικη. Πορευομαστε με το βλεμμα στραμμενο στη μετα-μνημονιο εποχη>>. 

Το Κρατος Δικαιου, η Ισοπολιτεια, η Ισοτιμια, η Διαφανεια,, η Κοινωνικη Δικαιοσυνη και Αλληλεγγυη. η Συμμετοχικη Δημοκρατια, η Εθνικη Ανεξαρτησια και Αξιοπρεπεια αποτελουν βασικες πολιτικες αρχες και πολιτικα προταγματα μας. 

Στις αρχες αυτες επιμενουμε και συνεχιζουμε τη δυσκολη, αλλα εντιμη προσπαθεια μας για Εθνικη Αξιοπρεπεια, Δικαιοσυνη και Κοινωνικη Συνοχη"

Ευθύμιος Δρόσος 
Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας ΜΕΡΑς


Hellas2News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg