Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθη για διαφθορά ο πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας «Αγ. Κοσμάς»

Συνελήφθη για διαφθορά ο πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας «Αγ. Κοσμάς»

Για ατασθαλίες εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ συνελήφθη ο πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας του Αγ. Κοσμά. Η εισαγγελέας διαφθοράς κυρία Αγγελική Τριανταφύλλου άσκησε δίωξη για υπεξαίρεση στην υπηρεσία κατ εξακολούθηση για ποσό άνω των 150.000 ευρώ και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.


Την καταγγελία είχε κάνει με μηνυτήρια αναφορά ο υφυπουργός πολιτισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος κατήγγειλε ατασθαλίες χιλιάδων ευρώ.

Η επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου είχε διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση την οποία είχε αναθέσει στην κυρία Τριανταφύλλου.

Την Παρασκευή ο συλληφθείς πρόεδρος οδηγείται σε ανακριτή διαφθοράς στο Πρωτοδικείο για να λογοδοτήσει για τα τεράστια ποσά που υπεξαιρούσε τον τελευταίο χρόνο που είχε διοριστεί ως πρόεδρος του Κέντρου Νεότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ως αυτή τη  ώρα έχει εντοπιστεί ως ποσό υπεξαίρεσης τουλάχιστον 800.000. 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg