Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

"Κράξιμο" και από το ΣτΕ για το mail του Χαρδούβελη


«Βούκινο» έκανε ο πρόεδρος του ΣτΕ το mail του Χαρδούβελη προς την Τρόικα
Πρώτη φορά από της συστάσεως της Δικαιοσύνης πρόεδρος Ανωτάτου Δικαστηρίου, όπως είναι ο Σωτήρης Ρίζος στο συμβούλιο της Επικρατείας, αναρτά στην ιστοσελίδα του δικαστηρίου επιστολή (mail) η οποία...

... φέρεται, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται,  ότι εστάλη από τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη στην τρόικα και αναφέρεται στα δημοσιονομικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν στην χώρα μας.
Συγκεκριμένα η ανάρτηση που έκανε ο κ. Ρίζος αναφέρει:
«Από το γραφείο του Προέδρου εδόθη προς ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δικαστηρίου κείμενο, το οποίο δημοσιεύθηκε στον Τύπο της 2.12.2014 και το οποίο φέρεται ότι αποτελεί επιστολή του υπουργού των Οικονομικών προς την Troika με προτεινόμενα δημοσιονομικά μέτρα. Κρίνεται ότι η ανάρτηση βοηθεί στην ενημέρωση των δικαστών».

Η ενέργεια αυτή του κ. Ρίζου να αναρτήσει το mail του κ. Χαρδούβελη (στην Αγγλική γλώσσα) στην ιστοσελίδα του ΣτΕ, τόσο από νομικούς, όσο και από πολιτικούς, χαρακτηρίζεται, τουλάχιστον, ως ενέργεια με την οποία απροκάλυπτα πλέον εκδηλώνεται η δυσφορία του δικαστικού σώματος προς την Κυβέρνηση.

Κατ΄  άλλους, η ενέργεια αυτή του προέδρου του ΣτΕ αποτελεί ένα ξεμπρόστιασμα των ενεργειών του κ. Χαρδούβελη, αλλά και της ίδιας της Κυβέρνησης, υπό την έννοια ότι  ενεργούν «κάτω από το τραπέζι», διαλαλώντας άλλα από το μπαλκόνι, ενώ πράττουν άλλα στην πράξη.

        


















πληρόφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg