Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ο Μεϊμαράκης, βάζει στη "θέση" του τον Βορίδη και λοιπούς



"Απάντηση" στο Μάκη Βορίδη και όχι μόνον δίνει με συνέντευξη του ο Πρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος στη Β' Αθηνών Βαγγέλης Μεϊμαράκης...“Η  Ν.Δ είναι “ η μεγάλη παράταξη που απευθύνεται συνολικά στον ελληνικό λαό, αφήνοντας στην άκρη τα άκρα”.


Ασκεί βεβαίως σκληρή κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι αυτά που λέει θα οδηγήσουν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω και τονίζει ότι η Ν.Δ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα, καλώντας τους νεοδημοκράτες “να κατανοήσουν πως σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν περιθώρια ψήφου διαμαρτυρίας και τιμωρίας. Σε αυτές τις εκλογές δεν χωρούν κόμματα ευκαιρίας”.

Υπάρχει πραγματικά κίνδυνος χρεοκοπίας εάν την Κυριακή οι 'Ελληνες πολίτες επιλέξουν αλλαγή κυβέρνησης;

Όσο ο κ. Τσίπρας, τα κεντρικά του στελέχη και ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι δεν θα πάνε μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου για το τελικό στάδιο της αξιολόγησης και επειδή το χρονικό αυτό διάστημα είναι πολύ μικρό και πρέπει να ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις, μπορεί πράγματι να πάνε χαμένες οι θυσίες όλων μας.
Υπάρχει κίνδυνος να οδηγηθούμε προς τα πίσω. Να μας γυρίσουν την πλάτη οι αγορές, η Ε.Ε., λίγο πριν την έξοδο από την κρίση. Πρέπει λοιπόν να αποσαφηνίσουν τις προθέσεις τους, να υλοποιήσουν τις μέχρι σήμερα δεσμεύσεις της χώρας, να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να βγούμε από το μνημόνιο που αυτό είναι μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, και από κει και πέρα πράγματι μπορεί να υπάρχει ένα άλλο σχέδιο εθνικό για την αναπτυξιακή πορεία της Χώρας.
 
Εσείς μπορείτε να χαρακτηρισθείτε νεοδημοκράτης και δεξιός πέραν πάσης υποψίας. Συμφωνείτε με το Μάκη Βορίδη, που λέει “δε θα παραδώσουμε τη χώρα στην αριστερά”;

Αυτά είναι τα αλατοπίπερα μιας προεκλογικής περιόδου. Πάντως ο στόχος μας στις εκλογές της Κυριακής αυτός είναι. Να είμαστε πρώτοι ώστε να μη κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, που προς το παρόν δηλώνει ότι εκφράζει την αριστερά, και να μην εφαρμόσει αυτά που ο αρχηγός του και τα στελέχη του λένε. Αυτά που θα οδηγήσουν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω. Και εδώ θα ήθελα να στείλω μήνυμα σε όσους επιδιώκουν να δημιουργήσουν κλίμα. Η Ν.Δ. είναι αυτή που νομιμοποίησε την Αριστερά.

(Απόσπασμα συνέντευξης που δόθηκε στον ιστότοπο news247 και στην Βίκυ Σαμαρά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg