Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ηττημένη σε καλλιστεία... ξεμαλλιάζει τη νικήτρια!!



Ήταν όλες υπέροχες, αλλά μόνο μία στέφεται κάθε χρόνο Miss Amazonas: Σε έναν από τους πάμπολλους διαγωνισμούς καλλιστείων στη Βραζιλία φέτος τα πνεύματα βγήκαν κάπως εκτός ελέγχου.

H μία από τις δύο φιναλίστ δεν πήρε ιδιαίτερα ψύχραιμα την ήττα και δεν συγκράτησε τα νεύρα της όταν τελικά έφτασε η ώρα της στέψης...

Οι κριτές του φετινού Miss Amazonas διάλεξαν την Καρολίνα Τολέδο. Η στέψη θα γινόταν κανονικά, με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες να χειροκροτούν και να συγχαίρουν την νικήτρια σε πνεύμα άμιλλας (τουλάχιστον για τα μάτια του κόσμου).

Άλλη άποψη όμως είχε η Σεισλάνε Χαγιάλα, η μία από τις δύο φιναλίστ που τελικά έχασε. Τα προσχήματα κρατήθηκαν μόνο για λίγα δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος (περίπου στο 01:23 του βίντεο).








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg