Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

25η Μαρτίου - Η Εθνική μας Γιορτή



Την 25η Μαρτίου, οι απανταχού της γης Έλληνες, όλοι εμείς οι απλοί πολίτες, θα αποτίσουμε τον πρέποντα φόρο τιμής στους αγωνιστές της Εθνικής Επανάστασης...

Το μάθημα της ιστορίας ήταν και παραμένει σαφές: οι Έλληνες κάθε φορά που παραμερίσαμε τις εθνικές μας αδυναμίες του διχασμού και της διχόνοιας μεγαλουργήσαμε!

Σκύβοντας σήμερα ευλαβικά πάνω από τις ιστορικές μνήμες εκείνων των ανδρών και γυναικών, αλλά και εκείνων των ιστορικών γεγονότων, ας είμαστε βέβαιοι ότι θα βρούμε αμέτρητα δείγματα ανδρείας και αυτοθυσίας

Στις δύσκολες αυτές μέρες για άτομα, οικογένειες, και πιότερο για το Έθνος, σκύβοντας ευλαβικά πάνω από τις άγιες μνήμες επώνυμων ηγετών και αφανών αγωνιστών που ελλοχεύουν στο κοινό ελληνικό μας υποσυνείδητο. επιτρέψτε μου να προτρέψω:

Χαρείτε φίλοι μου μαζί με τα παιδιά μας, τη Μεγάλη διπλή του Ελληνικού Έθνους γιορτή, της πίστης και της λευτεριάς!

Γρηγόρης Δεσύπρης

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg