Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Τέλος ο Τζέρεμι Κλάρκσον από το Top Gear

 Τέλος ο Τζέρεμι Κλάρκσον από το Top Gear

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή του Top Gear, Τζέρεμι Κλάρκσον, δεν θα ανανεωθεί, επιβεβαίωσε το BBC, μετά την διαμάχη που είχε ο παρουσιαστής με παραγωγό της εκπομπής.

Ο γενικός διευθυντής του BBC Τόνι Χολ ανακοίνωσε ότι η απόφαση δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία και παραδέχθηκε ότι πρόκειται για μία απόφαση που θα διχάσει.

Παρ΄όλα αυτά δήλωσε ότι ο Κλάρκσον πέρασε μία κόκκινη γραμμή και ότι δεν μπορεί να παραβλέψει τα όσα συνέβησαν.

Ο Κλάρκσον τέθηκε σε διαθεσιμότητα στις 10 Μαρτίου μετά από διαμάχη με τον παραγωγό Όισιν Τίμον σε ξενοδοχείο του Γιορκσάιρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κλάρκσον επιθυμούσε ένα ζεστό γεύμα και όταν ο παραγωγός τον πληροφόρησε ότι δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει επειδή η κουζίνα είχε κλείσει, ο παρουσιαστής του επιτέθηκε φραστικά και -σύμφωνα με πληροφορίες- και σωματικά.

Το BBC έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για το συμβάν.

Η απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις σε θαυμαστές του Κλάρκσον -και είναι πολλοί αυτοί-, ενώ περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα υπέγραψαν διαδικτυακό αίτημα, ζητώντας την παραμονή του Κλάρκσον στο Top Gear.

Σε συνέντευξή του μετά το συμβάν, ο Κλάρκσον άφησε να εννοηθεί ότι είναι κοντά στο να παραιτηθεί, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του δεινόσαυρο και λέγοντας ότι αυτά «τα εντυπωσιακά πλάσματα δεν έχουν θέση σε έναν κόσμο που έχει προχωρήσει».

Το Top Gear είναι από τις δημοφιλέστερες εκπομπές του BBC, με 350 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg