Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πάει για το τέταρτο ευρωπαϊκό - (21.00, ΝΕΡΙΤ και Novasports)

Ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ρεάλ απόψε (21.00) για τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο του

Αναβίωση του τελικού του Λονδίνου απόψε στη Μαδρίτη (21.00, ΝΕΡΙΤ και Novasports), με αντίπαλο του Ολυμπιακού την ομάδα που την τελευταία τριετία έχει «καπαρωμένη» μια θέση στον τελικό.


 «Ερυθρόλευκοι» και Μαδριλένοι απέκλεισαν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αντίστοιχα στους ημιτελικούς της διοργάνωσης για να φτάσουν μία ανάσα από τον απόλυτο στόχο τους.

Για τη Ρεάλ πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο στοίχημα καθώς αν και έχει πάρει 8 τρόπαια, έχει να βρεθεί στην κορυφή 20 χρόνια.

Μεγάλο αβαντάζ για τη Ρεάλ θα είναι η έδρα, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του. Περισσότεροι από 2.000 θα είναι οι οπαδοί της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου που θα ταξιδέψουν στην ισπανική πρωτεύουσα για το παιχνίδι, ενώ φήμες λένε ότι οι Τούρκοι που ξέμειναν με εισιτήρια τελικού θα βρεθούν στο πλευρό της ελληνικής ομάδας.

Από αγωνιστικής πλευρά οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι Σφαιρόπουλος, Λάσο έχουν όλους τους παίκτες τους στη διάθεση τους.

Οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) θα διευθύνουν τον τελικό.

Οι δύο τελευταίοι ήταν και στη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό, ενώ ο Πουκλ «σφύριξε» τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg