Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο Λοβέρδος στην ηγεσία του ΠαΣοΚ;



Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στο επερχόμενο συνέδριο ανακοίνωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον Βήμα FM 99,5, ο κ. Λοβέρδος είπε: «Είμαι έτοιμος, αλλά θα περιμένω το συνέδριο».

Ο κ. Λοβέρδος είπε συγκεκριμένα: «Υποψηφιότητες θα τεθούν στο συνέδριο και είναι υποψήφιος εκείνος πού θα έχει καταθέσει 240 υπογραφές συνέδρων. Ακόμα δεν έχουν βγει οι σύνεδροι, βγαίνουν στις 24 του μηνός, άρα όποιος από εμάς επιθυμεί (να είναι υποψήφιος), θα το κάνει εκεί. Εγώ είμαι έτοιμος, είμαι πανέτοιμος, είμαι εδώ και καιρό έτοιμος, αλλά δεν έχουν βγει ακόμα οι σύνεδροι για να έχω 240 υπογραφές και να σας το πω. Όλα αυτά θα γίνουν τις επόμενες 15 μέρες».

«Σόου και να θέλαμε να κάνουμε, δεν μπορούμε, γιατί δεν έχουμε ούτε ένα ευρώ. Σήμερα έχουμε μία συνεδρίαση, για να δούμε πόσα θα μας κοστίσει το συνέδριο και πού μπορούμε να βρούμε αυτά τα χρήματα» είπε.

Είπε ότι νέο πρόεδρο θα έχει το ΠΑΣΟΚ στις 14 Ιουνίου, μία εβδομάδα μετά το συνέδριο που έχει προγραμματιστεί από τις 5 έως τις 7 Ιουνίου.

Σχολιάζοντας τη διαπραγμάτευση, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «επαίτη χρημάτων» και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι εάν η προηγούμενη κυβέρνηση παρέμενε στην εξουσία, θα είχε επιτευχθεί συμφωνία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λοβέρδος είπε: «Από αυτά που διαβάζουμε και ακούμε, υπάρχουν δύο εκδοχές: ή στα βράχια ή ένα πρόγραμμα, mail Χαρδούβελη συν 4 με 4,5 δις - αν δεν είναι και παραπάνω - επιπρόσθετα μέτρα.

Σε αυτά διαβάζουμε πχ, ότι μέσω ανθρωπιστικής κρίσης που λέει η κυβέρνηση, διαλέγουν μέτρα, τα οποία αυξάνουν τον ΦΠΑ στα τρόφιμα και τον μειώνουν στα αυτοκίνητα. Αν είναι έτσι, να ρωτήσετε την κυβερνητική πλειοψηφία τι θα κάνει, πού ήξερε υποτίθεται προ των εκλογών και μετά τις εκλογές.
(Ρωτήστε) τον κ. Βαρουφάκη, λαλίστατο που τον άκουσα και πάλι σήμερα να πηγαίνει στο Eurogroup. Ρωτήστε αυτούς και μετά ρωτάτε και εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg