Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Συνεχίζεται το "σίριαλ" Στουρνάρα



Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα είχαν το πρωί του Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σπύρος Σαγιάς, με αντικείμενο το περίφημο e-mail με τις υπονομευτικές αναφορές κατά της κυβέρνησης.
 
Τις σχετικές πληροφορίες μετέδωσε τη Δευτέρα η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία προχωρεί στην αποκάλυψη των αρχικών του αποστολέα του e-mail, στενού συνεργάτη του κ. Στουρνάρα.

Στην ιστοσελίδα της «Εφημερίδας των Συντακτών» αναφέρονται για το θέμα τα εξής:


«Το ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή της η «Εφ.Συν.», και δημοσιεύουμε σήμερα, δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Είναι στενός συνεργάτης του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος που απέστειλε την επιστολή με αποδέκτη ή αποδέκτες δημοσιογράφους.

Ο κ. Στουρνάρας, κατόπιν και της πρόκλησης από το μέγαρο Μαξίμου, μπορεί να έσπευσε το βράδυ του Σαββάτου να το διαψεύσει. Τα ντοκουμέντα όμως διαψεύδουν τον κ. διοικητή.
» Η επιλογή της 'Εφ.Συν.' να δημοσιεύσει σήμερα μόνο τα αρχικά, αντί ολόκληρου του ονόματος του συνεργάτη του, γίνεται συνειδητά, και 'ο νοών νοείτο'... Θα μπορούσε ίσως κάποιος να ισχυριστεί ότι πρόκειται για προσωπική αλληλογραφία.

Το περιεχόμενο, ωστόσο, συνηγορεί περί του αντιθέτου. Όπως και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη επιχειρηματολογία χρησιμοποιήθηκε σχεδόν αυτολεξεί από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Και αυτό έγινε ανωνύμως, κάτι που δεν τιμά τους συντάκτες των κειμένων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg