Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Lamborghini Huracan

http://image.motortrend.com/f/roadtests/exotic/1312_2015_lamborghini_huracan_first_look/58594706/2015-lamborghini-huracan-yellow-front-three-quarters.jpg

Η φίρμα από την Sant’ Agata ετοιμάζει μια νέα, ισχυρότερη και ενδεχομένως, ελαφρύτερη έκδοση για την Huracan η οποία εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Σε ό,τι αφορά τα διαπιστευτήρια της ταχύτερης έκδοσης, μια προσεκτική παρατήρηση στο πρωτότυπο αποκαλύπτει δύο επιπλέον απολήξεις για το σύστημα εξαγωγής οι οποίες «κρύβονται» πίσω από τη γρίλια που βρίσκεται πάνω από τον αριθμό κυκλοφορίας.

Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την ταυτότητα του υπό εξέλιξη πρωτοτύπου, τα στοιχεία κάνουν λόγο για μια μικρή αύξηση ισχύος του V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων απόδοσης 610 ίππων η οποία όμως θα συνδυαστεί με μια σειρά αεροδυναμικών βελτιώσεων, αλλά κυρίως, με την μείωση του βάρους του ιταλικού supercar το οποίο δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τη συνταγή της έκδοσης Superleggera της προκατόχου της, Gallardo.

Υπενθυμίζεται ότι η Gallardo Superleggera η οποία παρουσιάστηκε το 2007 στην έκθεση της Γενεύης, είχε μόνο 10 επιπλέον ίππους από την «απλή» εκδοχή της, ωστόσο είχε περιορίσει το βάρος της κατά 100 κιλά, στοιχείο που μείωνε το χρόνο επιτάχυνσής της κατά 2/10 του δευτερολέπτου.

Βέβαια, δεδομένου ότι η Huracan δεν μετράει πολλά χρόνια παρουσίας της στην αγορά, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ότι το συγκεκριμένο πρωτότυπο, αποτελεί προπομπό μιας «ταπεινότερης» από την Superleggera έκδοσης, με βελτιωμένα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά στα πρότυπα αγωνιστικών εκδόσεων με διακριτικά SV ή Squadra Corse.

http://image.motortrend.com/f/roadtests/exotic/1312_2015_lamborghini_huracan_first_look/59412131/2015-lamborghini-huracan-rear-three-quarters.jpg




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg