Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Let Robbie Williams entertain you

Στην Ελλάδα μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει ούτε για διακοπές. Η κατάλληλη στιγμή, όμως, έφτασε και η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του Robbie Williams  έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς η χώρα μας το φετινό καλοκαίρι έχει τη χαρά να τον υποδεχτεί όχι μόνο για διακοπές. 


Στις 20 Ιουνίου, θα τραγουδήσει για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό στο πλαίσιο του Rock Wave Festival  και οι θαυμαστές του αδημονούν. 

Μέχρι τότε διαβάστε 13 πράγματα που δεν ξέρετε γι' αυτόν, από αφιέρωμα που του ετοίμασε το Esquire.

1. Δεν ξέρει να οδηγεί.
«Δεν έχω άδεια οδήγησης. Στο Λονδίνο δεν χρειάζεσαι αυτοκίνητο, γιατί η κίνηση είναι φριχτή, οπότε βολεύει κάπως καλύτερα το ταξί για να πας όπου θες. Κάπως έτσι έφτασα όσο έφτασα και δεν έχω δίπλωμα ούτε εδώ ούτε στην Αμερική».

2. Κάπνιζε 60 τσιγάρα τη μέρα μέχρι που έκοψε το κάπνισμα το 2009.

3. Εχει τη δική του μάρκα ρούχων. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Λίαμ Γκάλαχερ, με τον οποίο υποτίθεται πως κάποια στιγμή ήταν ανταγωνιστές, ο Ρόμπι δημιούργησε το δικό του brand, το οποίο «τρέχει» ένας πολύ καλός του φίλος. Λέγεται Farell και αναπαράγει το στρατιωτικό look.

4. Γνώρισε τη μετέπειτα γυναίκα του από συνοικέσιο. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε σε «ραντεβού στα τυφλά». Το «έγκλημα» οργάνωσαν κοινοί τους φίλοι το 2007. Μάλιστα, όταν ο Ρόμπι είδε για πρώτη φορά την Αϊντα, την πέρασε για έγκυο, , αφού φορούσε ένα πολύ φαρδύ φόρεμα, που της είχε δανείσει μια φίλη της. Δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί.

5. Εχει άλλα δύο ονόματα, Πίτερ και Μαξιμίλιαν.

6. Είναι μεγάλος fan και μέτοχος της ποδοσφαιρικής ομάδας Πορτ Βέιλ.

7. Πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων. Το 2007 και όσο απείχε από τη μουσική σκηνή ο Ρόμπι ασχολήθηκε πολύ με το θέμα. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι τον έχουν επισκεφτεί UFO τρεις φορές στη ζωή του...

8. Είναι ρέκορντμαν. Κατέχει τον τίτλο του πιο εμπορικού ποπ Βρετανού τραγουδιστή του 21ου αιώνα, καθώς έχει πουλήσει πάνω από 6,3 εκατ. Άλμπουμ από το 2011 και μετά. Το 2006 με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία του πουλήθηκαν 1,6 εκατ. Εισιτήρια σε μία μόλις μέρα. Επίσης, έχει σαρώσει τα Brit Awards, με 17 βραβεία τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

9. Στο παρελθόν έβγαινε με την Κάμερον Ντίαζ και την Νικόλ Απλετον (η μέχρι πρότινος σύζυγος του Λίαμ Γκάλαχερ).

10. Εχει υπογράψει συμβόλαιο για 80 εκατ. λίρες. Ηταν το 2002. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είχε δηλώσει ότι είναι «πιο πλούσιος κι απ' τα πιο τρελά του όνειρα».

11. Πατέρας του είναι ο κωμικός και τραγουδιστής Πιτ Κόνγουεϊ.

12. Τελειώνοντας το σχολείο, ο Ρόμπι έπιασε δουλειά ως πωλητής σε επιχείρηση που πουλούσε διπλά τζάμια, αλλά σύντομα απολύθηκε, αφού έγινε αντιληπτό πως αποθάρρυνε τους πελάτες να αγοράζουν από την εν λόγω εταιρεία. Επίσης, έχει κάνει και τον ανθοπώλη.

13. Του αρέσει να περιφέρεται με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα καταλήξει «σαν εκείνους τους μπαμπάδες που ντροπιάζουν τα παιδιά τους».




Πηγή: Esquire

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg