Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Παραπέμπονται σε δίκη 85 άτομα για τους «στημένους αγώνες»

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσουν συνολικά 85 άτομα, που εμπλέκονται στην υπόθεση για τους «στημένους αγώνες» του 2011.
Με βάση το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου παραπέμπονται σε δίκη παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου για βαρύτατα κακουργήματα, όπως εγκληματική οργάνωση, δωροληψία - δωροδοκία, παράνομο στοιχηματισμό και άλλα.

Ανάμεσα στους κατηγορούμενους είναι ο νυν δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, ο επιχειρηματίας Γ. Τσακογιάννης, ποδοσφαιριστές, προπονητές, μπούκερ και άλλοι παράγοντες.

Παράλληλα, το δικαστικό συμβούλιο απαλλάσσει για επιμέρους πράξεις κάποιους κατηγορούμενους, ενώ για άλλους παύει οριστικά την ποινική τους δίωξη. Μεταξύ αυτών και ο προεδρος του Ολυμπιακού Ευαγγ. Μαρινάκης, ο οποίος απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία.

Τέλος, παύει οριστικά την ποινική δίωξη δύο κατηγορούμενων λόγω θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg