Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Σε τροχιά επιστροφής στη ΝΔ ο Χρήστος Ζώης;

«Εξεδιώχθην από το σπίτι μου» είναι η φράση με την οποία συνηθίζει να σχολιάζει ο Χρήστος Ζώης, την αποχώρηση του από την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά.


Στο πλαίσιο αυτό και με την ΝΔ να έχει πλέον νέα ηγεσία, όπου ο βασικός της στόχος είναι η επιστροφή των στελεχών που ήταν εκτός της παράταξης τα προηγούμενα χρόνια και ι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση της βάσης, φαίνεται πως η ένταξη του Χρήστου Ζώη εκ νέου στην Νέα Δημοκρατία είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή εξάλλου, μαζί με τον Γιάννη Κουράκο, είχαν κάνει δήλωση πριν τις εκλογές του Ιανουάριου, όπου ταυτίζονταν πλήρως με τα όσα είχε πει τότε ο πρώην πρωθυπουργός, ανοίγοντας ουσιαστικά ξανά την πόρτα της επιστροφής.

 Όλα αυτά βέβαια είναι συζητήσεις και σκέψεις, που έχουν σημείο εκκίνησης και υλοποίησης , έναν χρονικό ορίζοντα από τέλη Αυγούστου με αρχές και τον Σεπτέμβριο, καθώς ο Βαγγέλης Μειμαράκης, δεν βιάζεται.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το την επιθυμία της ηγετικής ομάδας, η επανένταξη στελεχών που ήταν εκτός κόμματος, να γίνει με τον κατάλληλο τρόπο και στον κατάλληλο χρόνο, ώστε να περάσει στην κοινωνία το επιθυμητό μήνυμα και όχι μία εικόνα άτακτης επανένταξης κομματικών στελεχών.


(Αναδημοσίευση άρθρου του Σταύρου Παπαντωνίου στα Παραπολιτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg