Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Με διαδικασίες ανασυγκρότησης του κόμματος, τον Οκτώβριο η Συνδιάσκεψη της ΝΔΣυνεδρίασε την Πέμπτη το διαγραμματειακό συντονιστικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκου, με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις...

Ειδικότερα, αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες προκειμένου να μπουν σε εφαρμογή, με το καλύτερο τρόπο, οι εξής αποφάσεις του προέδρου της ΝΔ Ευάγγελου Μεϊμαράκη:

  • Να ξεκινήσουν, από την 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές παλαιών και νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία.
  • Να πραγματοποιηθεί, στις 4 Οκτωβρίου, επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, Προσυνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη με θέμα την ανασυγκρότηση της παράταξης με βάση τις ιδεολογικές μας αρχές.
  • Να πραγματοποιηθεί, στις 17 Οκτωβρίου, Εθνική Συνδιάσκεψη στην Αθήνα.
  • Να αρχίσει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η προετοιμασία για τη συγκρότηση νέας ολοκληρωμένης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα, η κατάρτιση Ελληνικού Σχεδίου με στόχο την ανάταξη της Οικονομίας και της Κοινωνίας.
  • Να ανασυσταθεί η γραμματεία απόδημου ελληνισμού με επικεφαλής τον καθηγητή και πρώην υπουργό κ. Τάκη Σκανδαλάκη, προκειμένου να χαραχθεί εθνική στρατηγική στο θέμα του Απόδημου Ελληνισμού.
Κατά τη συνεδρίαση επισημάνθηκε ότι η απόφαση ανασύστασης της γραμματείας απόδημου ελληνισμού αποτελεί ένδειξη σεβασμού στην Ομογένεια και αναγνώριση της προσφοράς της στο Έθνος, ενώ υπογραμμίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η ΝΔ απευθύνεται στο κοινωνικό και μεταρρυθμιστικό κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg