Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Mercedes-Benz C-Class Coupe 2016



Mε την πρεμιέρα της να πλησιάζει καθώς η Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει την παρουσίασή της στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον προσεχή Σεπτέμβριο, η C-Class Coupe δίνει το πιο αποκαλυπτικό δείγμα γραφής της, μέχρι στιγμής καθώς συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης.

Μια προσεκτική παρατήρηση στις αναλογίες του γερμανικού coupe, αποκαλύπτει ότι η Mercedes-Benz τηρεί την υπόσχεσή της για σαφώς περισσότερο δυναμισμό ο οποίος εκτός από την coupe σιλουέτα μεταφράζεται σε μεγαλύτερα πίσω μετατρόχια αλλά και σε μικρότερη απόσταση από το έδαφος.

http://performancedrive.com.au/wp-content/uploads/2015/03/Mercedes-Benz-S-Class-Coupe.jpg


Στα νέα σχεδιαστικά στοιχεία σε σχέση με το sedan συγκαταλέγεται επίσης η νέα θέση των εξωτερικών καθρεφτών στις πόρτες, η νέα θέση της πινακίδας κυκλοφορίας στον προφυλακτήρα και τα πίσω φωτιστικά σώματα που παραπέμπουν σε αυτά της S-Class Coupe.

http://3.bp.blogspot.com/-942dv_mvC3A/U8_jZta94fI/AAAAAAARmq4/zPve4YR1lWU/s1600/Mercedes-C-Cabrio-1.jpg

Οι κινητήρες και τα συστήματα μετάδοσης αναμένεται να είναι κοινά με τις μέχρι σήμερα γνωστές υπόλοιπες εκδόσεις της C-Class, ενώ ήδη η γερμανική φίρμα έχει δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα δείγμα της Mercedes-AMG C 63 Coupe με τον V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων απόδοσης έως και 510 ίππων και την υπογραφή του Affalterbach και η οποία θα αποκαλυφθεί online στις 19 Αυγούστου.

Σε δεύτερο χρόνο η γκάμα της C-Class θα αποκτήσει και μια cabrio εκδοχή βασισμένη στην coupe.

http://reviewsthecars.com/wp-content/uploads/2015/04/2016-mercedes-c-class-plug-in-hybrid.jpg


http://www.drive.com.au/content/dam/images/3/f/t/u/3/image.related.articleLeadwide.620x349.10h7ni.png/1410833224183.jpg












πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg