Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

"Άλφα, Βήτα Γάμμα, Δέλτα", για τους συνταξιούχους στις Τράπεζες



Νέα ταλαιπωρία για τους 1,5 εκατ. συνταξιούχους που δεν έχουν κάρτα ανάληψης...


... αφού όπως έγινε γνωστό αργά χτες τη νύχτα, θα εξυπηρετηθούν με αλφαβητική σειρά από τα 1.000 υποκαταστήματα οι τρεις εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών (Εθνική, Alpha και Eurobank).
 
Πράγμα που δεν φαίνεται να γνώριζαν πολλοί συνταξιούχοι σήμερα κι έτσι σημειώνονται ουρές... χιλιομέτρων!

Σήμερα, Τετάρτη, θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Α έως Ι, αύριο όσων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω. Μόνο η Τράπεζα Πειραιώς εξυπηρετεί με σειρά προτεραιότητας.

Σημειώνεται ότι το όριο ανάληψης είναι τα 120 ευρώ, ενώ όπως σημειωνόταν στη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών όσοι παίρνουν τη σύνταξή τους θα συμπληρώνουν και αίτηση για την έκδοση κάρτα αναλήψεως (απαιτείται εκκαθαριστικό και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας)

Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στις τράπεζες με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών και όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί.
Όλη η σχετική πληροφόρηση είναι διαθέσιμη στο site της Εθνικής Τράπεζας (www.nbg.gr). Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατείας 181818 είναι στη διάθεση του κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg