Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Ο Μεϊμαράκης θέλει να δώσει ως σαφές πολιτικό στίγμα το μεσαίο δρόμο και τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό


"Ανεβάζει" ταχύτητες η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο και προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών.


Στόχος του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν είναι η ψηφοθηρία -όπως αναφέρει στους συνεργάτες του- αλλά να αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες. «Εμείς απευθυνόμαστε σε όλους», λέει χαρακτηριστικά.

Το επιτελείο του σχεδιάζει πρόγραμμα περιοδειών ανά την Ελλάδα ενώ το πολιτικό στίγμα αναμένεται να δώσει κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έχει διαμηνύσει ότι θα κινηθεί στο μεσαίο δρόμο ενώ αναφορικά με εκείνους που κατηγορούν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ψήφισε το τρίτο Μνημόνιο, η ηγεσία του κόμματος απαντά πως αυτό που στήριξε μετά την καταστροφική εξάμηνη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και την ευρωζώνη.

«Η Ν.Δ. είναι κόμμα εξουσίας. Μπορούμε να επαναδιαπραγματευθούμε», λένε συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη. Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Ν.Δ. είναι αποφασισμένος να δώσει πολιτική μάχη για να μην «περάσουν» αδικίες όπως τα μέτρα για τους αγρότες ή η επιβολή ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά σχολεία.

Η Ν.Δ. θα έχει απαντήσεις και ισοδύναμα για κάθε μέτρο, διαμηνύουν από το περιβάλλον του προέδρου του κόμματος, ο οποίος αναμένεται από δω και στο εξής να ασκήσει σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τόσο για τις καταστροφικές συνέπειες της πολιτικής τους στο πεδίο της οικονομίας όσο και στα θέματα της καθημερινότητας όπως είναι το μεταναστευτικό πρόβλημα που «ξέφυγε», όπως λένε τα γαλάζια στελέχη, από την αδιαφορία της κυβέρνησης να δει κατάματα το θέμα και να κινηθεί άμεσα και νωρίς.




πηγή
Κατερίνα Καατσαβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg