Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηρακλή

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του Ηρακλή

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος στο Καυτανζόγλειο επί του Ηρακλή με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Τάσος Μπακασέτας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφθασε στη νίκη, μολονότι αγωνιζόταν από το 62ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αργυρόπουλου.

Στο πρώτο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου το ματς δεν είχε καμιά συγκίνηση για τους φιλάθλους. Στη συνέχεια ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και είχε δύο καλές ευκαιρίες για ν' ανοίξει το σκορ.

Πρώτα στο 36', όταν μετά από σέντρα του Σαραμαντά από τα αριστερά, ο Τσιλιανίδης πετάχτηκε στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του έφυγε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 42' ο Τσιλιανίδης έκανε γύρισμα, ο Σαραμαντάς έπιασε το σουτ μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Αυτό που δεν κατάφερε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, το πέτυχε ο Πανιώνιος στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του.

Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό τον καθυστερήσεων, ο Μπουμάλ έστρωσε στον Μπακασέτα και αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Χουάντερσον, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πιέζοντας για την ισοφάριση, ενώ ο Πανιώνιος οπισθοχώρησε και προσπαθούσε ν' απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Η πίεση των γηπεδούχων εντάθηκε το τελευταίο ημίωρο, καθώς ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 62' του Αργυρόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πίεση χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, καθώς ο Πανιώνιος οχυρώθηκε στην άμυνα για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Στο 80' πάντως έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Μπουλούτ πλάσαρε άσχημα πάνω στον Παπαδόπουλος. Στα τελευταία λεπτά ο Ηρακλής πολιόρκησε την άμυνα του Πανιωνίου, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg