Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Honda Civic 2017



Ένα νέο, περισσότερο ευρωπαϊκό προφίλ πρόκειται να δώσει η εντυπωσιακή αλλαγή στον σχεδιαστικό προσανατολισμό της 10ης, κατά σειρά, γενιάς του Honda Civic.

Το ιαπωνικό μοντέλο αντικαθιστά τις έντονες ακμές του αμαξώματός του με καμπύλες, διατηρώντας παρόλα αυτά τις αναλογίες που θυμίζουν περισσότερο coupe και λιγότερο ένα τυπικό, μικρομεσαίων διαστάσεων hatchback.

Ουσιαστικές αλλαγές θα πραγματοποιηθούν και στο εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, με στόχο τη βελτίωση της εργονομίας, της πρακτικότητας και της ευρυχωρίας.

Το πολυεπίπεδο ταμπλό των δύο τελευταίων γενιών του αυτοκινήτου θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν, την ίδια στιγμή που οι χώροι τόσο για τους επιβάτες όσο και για τις επισκευές θα είναι μεγαλύτεροι.

Πρωταθλητής στο κομμάτι της πρακτικότητας, πάντως, αναμένεται να αναδειχθεί η station wagon έκδοση του αυτοκινήτου η οποία και θα διατηρήσει τη θέση της στην γκάμα του νέου Civic. Αντιστοίχως, συνέχεια σε μια παράδοση ετών θα δώσει και η έκδοση Type R.

Για τους κοινούς θνητούς, πάντως, το νέο Civic θα προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1,5 λίτρων και στον εξαιρετικό, σε όλα τα επίπεδα, πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων που συναντάμε και στη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου.

Παρά το γεγονός ότι οι δοκιμές εξέλιξης για τη δέκατη γενιά του Honda Civic έχουν ήδη ξεκινήσει, στην ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2017.

http://newestcars2016.com/wp-content/uploads/2015/02/New-Honda-Civic-Interior.jpg






πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg