Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Επόμενη "πρώτη κυρία" των ΗΠΑ, η Melania Trump;

Σεπτέμβρης 1998. Το Μανχάταν ζει στους ρυθμούς της New York Fashion Week: όλη τη μέρα επιδείξεις μόδας, όλη τη νύχτα ξέφρενα πάρτι...


 Σ’ ένα τέτοιο πάρτι, στο Kit Kat Club, ο 52χρονος τότε Ντόναλντ Τραμπ αντίκρισε για πρώτη φορά την 26χρονη Μελάνια Κνάους και... κεραυνοβολήθηκε.

http://famouscelebsurgery.com/wp-content/uploads/2012/12/Melania-Trump-Plastic-Surgery.jpg

Ούτε το ότι ήταν παντρεμένος (με τη δεύτερη σύζυγό του, Μαρία Μέιπλς) ούτε το ότι συνόδευε, όπως σχεδόν κάθε βράδυ, μια νεαρή αιθέρια ύπαρξη τον πτόησαν. Επρεπε, με κάθε τρόπο, να την κερδίσει. Αποδείχθηκε δύσκολο. Ολη τη νύχτα την πολιορκούσε, αλλά εκείνη έδειχνε παγερά αδιάφορη.

https://pbs.twimg.com/profile_images/3481554157/9f5304084739da354b41b9c2af4a3026.jpeg

Τα ξημερώματα, πριν φύγει, της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της. «Δεν γίνεται να τον μαθαίνει ο καθένας», του απάντησε. Δέχτηκε, όμως, να πάρει τον δικό του αριθμό. «Υπόσχεσαι ότι θα μου τηλεφωνήσεις;» της είπε εκείνος παρακλητικά. «Θα δούμε», του απάντησε ξερά.

http://icydk.com/wp-content/uploads/2011/04/FP_5074404_AAR_Sex_City_Premiere_65_76-744x1024.jpg

Μία εβδομάδα μετά, το τηλέφωνο του Αμερικανού μεγιστάνα χτύπησε. Και η ζωή του άλλαξε...

Κυρίως όμως άλλαξε η ζωή του νεαρού μοντέλου, που από το διαμέρισμα-τρύπα στο οποίο έμενε βρέθηκε στον υπερπολυτελή 66ο όροφο του Trump Tower -όπου ακόμη και τα χερούλια στις πόρτες είναι χρυσά!- και στο πλευρό ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους στις ΗΠΑ, με περιουσία που αγγίζει τα 9 δισ. δολάρια.

http://images.fashionmodeldirectory.com/model/000000020282-melania_knauss-fit.jpg

Κι αν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι πειστούν από τις εξαγγελίες του νυν συζύγου της, δεν αποκλείεται να τη δούμε να περνάει ως οικοδέσποινα το κατώφλι του Λευκού Οίκου.

http://www.giew.com/wp-content/uploads/2011/04/7Melania-Knauss-01.jpg

Σ’ αυτή την περίπτωση, θα είναι η δεύτερη Πρώτη Κυρία που γεννήθηκε εκτός ΗΠΑ (μετά τη Λουίζα, σύζυγο του Τζον Κουίνσι Ανταμς, που είχε γεννηθεί στην Αγγλία), η πρώτη που κατάγεται από πρώην κομμουνιστική χώρα αλλά και η πρώτη που έχει ποζάρει γυμνή (το 2000 για το εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού GQ)!

http://www.kozaczek.pl/img/j/788_1.jpg

Η ίδια φαινόταν από καιρό έτοιμη γι’ αυτόν το ρόλο. Ή είχε πολύ νωρίς αρχίσει να τον ονειρεύεται. To 1999 σε συνέντευξή της στους New York Times ρωτήθηκε ποιος θα ήταν ο ρόλος της αν ο Τραμπ γινόταν πρόεδρος. «Θα είμαι πολύ παραδοσιακή», δήλωσε, μολονότι το διαζύγιο εκείνου δεν είχε ακόμη εκδοθεί τότε, «σαν την Μπέτι Φορντ και την Τζάκι Κένεντι. Θα τον υποστηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις»...

http://www.pensitoreview.com/Wordpress/wp-content/uploads/photo-melania-knauss-001-e1440514743553.jpg

Η βέρα του 1,5 εκατομμυρίου

Η Μελάνια Κνάους γεννήθηκε το 1970 στη Σεβνίτσα της σημερινής Σλοβενίας από εύπορους γονείς.

Ο πατέρας της ήταν έμπορος αυτοκινήτων και η μητέρα της σχεδιάστρια μόδας. Η ίδια σπούδασε σχέδιο και αρχιτεκτονική στη Λιουμπλιάνα, έχοντας όμως αρχίσει να ποζάρει από τα πέντε της χρόνια, στράφηκε οριστικά στο μόντελινγκ.

http://www.giew.com/wp-content/uploads/2011/04/4000000240750-melania_knauss-fit.jpg

 Στα 18 της υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με πρακτορείο του Μιλάνου. Με όπλο τα μακριά, καλλίγραμμα πόδια της και τα μάτια της «που έχουν το χρώμα της φουρτουνιασμένης θάλασσας», όπως λέει συχνά ο Τραμπ, έγινε περιζήτητη για διαφημιστικά και editorials μόδας, ποζάροντας στο φακό διάσημων φωτογράφων, όπως ο Χέλμουτ Νιούτον και ο Μάριο Τεστίνο. Το 1996 αισθάνθηκε πως η Ευρώπη ήταν μικρή για τις φιλοδοξίες της. Και πέρασε τον Ατλαντικό, με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

http://www.2flashgames.com/photo/file/melania_knauss/Melania_Knauss_0002.jpg

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία έγινε το 2005 στο Παλμ Μπιτς. Η Μελάνια ήταν εντυπωσιακή με το χειροποίητο, αξίας 200.000 δολαρίων Christian Dior νυφικό της, σχεδιασμένο από τον Τζον Γκαλιάνο - 550 ώρες χρειάστηκαν οι μοδίστρες του γαλλικού οίκου για να το κεντήσουν. Η διαμαντένια βέρα που εκείνος πέρασε στο δάχτυλό της κόστισε 1,5 εκατ. δολάρια.
Για το ζευγάρι τραγούδησε ο Μπίλι Τζόελ, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Χάιντι Κλουμ, ο Σακίλ Ο’ Νιλ, η Αννα Γουίντουρ και το ζεύγος Κλίντον, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

http://www.fashionlady.in/wp-content/uploads/2013/06/Melania_Knauss_Wedding_Dress2_.jpg

 «Ηταν εκεί για να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: να εξασφαλίσουν χορηγούς», έγραψε την επομένη η Washington Post. Σήμερα, που δεν αποκλείεται να βρει απέναντί της τον Τραμπ στην κούρσα για την προεδρία, η Χίλαρι πρέπει να έχει φρικτά μετανιώσει για τα γελαστά ενσταντανέ της με τους νεονύμφους εκείνη τη νύχτα.

http://maxcdn.usherald.com/wp-content/uploads/2015/08/Melania-Trump-17th-Annual-Bunny-Hop-FAO-Schwarz-HORtPVoSh7il.jpg

Ο γιος των Τραμπ, Μπάρον Γουίλιαμ, γεννήθηκε το 2006. H Μελάνια με κάθε ευκαιρία επαναλαμβάνει πόσο μοιάζει στον πατέρα του. «Κάθε τόσο απολύει νταντάδες και υπηρέτριες! Δεν το βρίσκετε χαριτωμένο;»

http://img2.timeinc.net/people/i/2010/cbb/blog/100322/melania-trump-300.jpg

Από τότε που παντρεύτηκε, εκείνη σταμάτησε να εργάζεται ως μοντέλο. Αλλά καλύπτει το κενό με... επικές φωτογραφίσεις που συνοδεύουν τις συνεντεύξεις της: έτσι, έχει φωτογραφηθεί σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με χρυσό μπικίνι στα σκαλιά του προσωπικού της τζετ, κρεμασμένη από πολυέλαιο με βραδινή τουαλέτα, με στυλ σταρ του Μεσοπολέμου στην πισίνα της έπαυλής τους, καθώς και ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με όλα τα κοσμήματά της απλωμένα γύρω της.

http://beautyinterviews.com/mybeautysecret/melania/3.jpg

Εχει επίσης αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες: από το 2010 τα κοσμήματα που σχεδιάζει (φθηνά αντίγραφα των πανάκριβων δικών της) πωλούνται από το αμερικανικό δίκτυο τηλεπωλήσεων QVC, ενώ το 2013 λάνσαρε και σειρά καλλυντικών (με βιταμίνες και... χαβιάρι). Οσο για τo μυστικό του γάμου της; Ποτέ δεν σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για εκείνη ο Ντόναλντ, αλλά τι μπορεί να κάνει η ίδια για τον άντρα της, όπως λένε όσοι τη γνωρίζουν.

Τις τελευταίες εβδομάδες, με τον Ντόναλντ Τραμπ όχι μόνο να προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, αλλά και να κερδίζει έδαφος έναντι της Χίλαρι Κλίντον, το επικοινωνιακό επιτελείο του ρίχνει στη μάχη και τη Μελάνια.

http://news.bbcimg.co.uk/media/images/50172000/jpg/_50172405_trumpmelaniapiano.jpg

Το ντύσιμό της έχει γίνει λιγότερο προκλητικό και, όλως τυχαίως, παραπέμπει στην Τζάκι Κένεντι και την Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί. Το προσωπικό της website εξαίρει «το πάθος της να βοηθά τους άλλους και τη γενναιοδωρία της».

Εμφανίζεται ολοένα και πιο συχνά σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Και, φυσικά, δεν δίνει πια συνεντεύξεις -μέχρι και στο Bloomberg αρνήθηκε να μιλήσει- για να αποφύγει... κακοτοπιές.

Οπως μια ερώτηση για το πώς κρίνει, ως μετανάστρια, τη μεταναστευτική πολιτική την οποία έχει εξαγγείλει ο σύζυγός της, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως απεχθάνεται τους μετανάστες γιατί «καταστρέφουν τον ιστό της χώρας»...

https://thenypost.files.wordpress.com/2015/08/melania.jpg




Με πληροφορίες από την "Καθημερινή"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg