Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Η Bella Hadid, δεσποινίς ετών 19

Η Bella Hadid δεν είναι καθόλου άγνωστη στο αμερικάνικο modeling, όχι τόσο γιατί το κάνει χρόνια αλλά γιατί πρόκειται για τη μικρότερη αδερφή της διάσημης πλέον Gigi, του 20χρονου ξανθού κοριτσιού που είδε από πέρσι την καριέρα του να εκτοξεύεται και εξαιτίας της συμμετοχής τους στους αγγέλους της «Victoria's Secret».


H Bella, που σε αντίθεση με την αδερφή της είναι επιδεικτικά μελαχρινή, ήταν ήδη γνωστή αθλήτρια της ιππασίας στις ΗΠΑ και μάλιστα το 2016 θα εκπροσωπεύσει τη χώρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Με το modeling ασχολήθηκε μόλις πέρσι, χωρίς όμως να δηλώνει ακόμα ξεκάθα ότι θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο χώρο.

Προς το παρόν απολαμβάνει τα οφέλη της παγκόσμιας δημοφιλίας μέσω εντυπωσιακών φωτογραφήσεων, είτε δίπλα στην αδερφή της, είτε και στην πολύ πρόσφατη sexy φωτογράφηση της για το αμερικάνικο «GQ».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 










πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg