Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς πάτησε το πόδι του και πάλι στην Αθήνα - Βίντεο

inner

Ο Στόγιαν Βράνκοβιτς... γέρασε αλλά τα συναισθήματά του για τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του δεν άλλαξαν.

Ο Κροάτης σέντερ έφτασε στην Αθήνα σήμερα το μεσημέρι ενόψει της παρουσίας του στο φιλικό παιχνίδι του τριφυλλιού με την Παρτιζάν στο οποίο θα βραβευτεί ως μέλος της καλύτερης πεντάδας στην ιστορία της ομάδας.

«Πάντα αισθάνομαι καλά όταν βρίσκομαι εγώ. Πέρασε πολύ καιρός από την τελευταία φορά αλλά το περίμενα πολύ», ήταν τα πρώτα λόγια του «Στόικο» από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και συνέχισε:

«Στη ζωή και την καριέρα μου είχα διάφορες διακρίσεις αλλά αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη και είμαι υπερήφανος για αυτό. Ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους αγαπώ, είναι οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο».

Τέλος αναφέρθηκε και στο Ευρωμπάσκετ το οποίο ολοκληρώθηκε χθες...

«Το τουρνουά ήταν λίγο περίεργο από την αρχή του. Η Ισπανία δεν ξεκίνησε πολύ καλά αλλά το κατέκτησε. Είδα τα πρώτα δυο παιχνίδια της Κροατίας με Σλοβενία και Ελλάδα, όπου η Κροατία έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Ελλάδα μόνο για τρία δεκάλεπτα», κατέληξε. 







Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg