Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Πάνος Καμμένος: "Τα στελέχη των εταίρων της χώρας, είναι άνθρωποι με λογική"




Οι όποιες αλλαγές σε οποιεσδήποτε συνθήκες και συμφωνίες πρέπει να έχουν αντίστοιχο αποτέλεσμα...


Με σοβαρή μελέτη και επιχειρήματα μπορούμε να αποδείξουμε στους δανειστές της χώρας, την αναγκαιότητα ορισμένων αλλαγών, ανέφερε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε αποψινή του συνέντευξη στο Mega, προσθέτοντας ότι στελέχη των εταίρων της χώρας είναι άνθρωποι με λογική και μπορούν να δεχθούν αλλαγές.

Έφερε δε ως παραδείγματα την αποτυχία της υψηλής φορολογίας σε επιχειρήσεις που είχε ως αποτέλεσμα τη μετεγκατάστασή τους σε όμορες της Ελλάδας χώρες και ως θετική πρόταση την ανάδειξη ελληνικών νησιών σε «duty free» φορολογικούς προορισμούς, κατά το πρότυπο νησιών της Καραϊβικής που θα τονώσει τον τουρισμό, ενώ ένα μέρος των αναμενόμενων εσόδων μπορεί να αποδίδεται στους δανειστές.

Εξέφρασε δε την πεποίθησή του ότι στις εκλογές θα επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα με διαφορά, σημειώνοντας πως οι ΑΝΕΛ θα είναι «εκείνη η δύναμη στην επόμενη κυβέρνηση, που θα συνεχίσουμε να κρατάμε το τρενάκι στις γραμμές».

Αναφερόμενος στα μετεκλογικά σενάρια και τις συμμαχίες, ο κ. Καμμένος τόνισε πως «θα παλέψουμε μαζί με μια αριστερή κυβέρνηση που συνυπάρχουμε με τον καλύτερο τρόπο» και τόνισε ότι το κόμμα του δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί ποτέ με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, όπως χαρακτηριστικά είπε.


Τα πρόσωπα είναι το πρόβλημα, διευκρίνισε ο κ. Καμμένος και αναφερόμενος στη ΝΔ εκτίμησε ότι η επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι σημαντική και με εξελίξεις, γιατί «τα ακραία στοιχεία που διατήρησε ο κ. Μεϊμαράκης, όπως Γεωργιάδης ή Βορίδης», μπορεί να φύγουν.


Εξέφρασε την πίστη του, δε, ότι «θα σχηματιστεί κυβέρνηση με μετριοπαθείς βουλευτές» και άφησε παράθυρο συνεργασίας με πρόσωπα.


Αναφορικά με τις δυνατότητες συνεργασίας με το Ποτάμι, απάντησε ότι εάν το Ποτάμι θέλει να συμμετέχει σε μία κυβέρνηση που θα θέλει να πάει μπροστά, θα πρέπει να διευκρινίσει τις θέσεις του για κάποια ζητήματα.





πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg