Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Ελπίδα για πιο ζωντανή διαδικασία στο Debate της Δευτέρας



Με ακόμα περισσότερες καινοτομίες αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ντιμπέιτ του Αλέξη Τσίπρα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, το βράδυ (21:00, ΕΡΤ) της ερχόμενης Δευτέρας.

Όπως μετέδωσε το Mega, μετά από πυρετώδεις συνομιλίες στα επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, καθορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Το σκηνικό θα είναι το ίδιο με την προηγούμενη τηλεοπτική αναμέτρηση, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει και πάλι ο Πάνος Χαρίτος από την ΕΡΤ.

Οι δύο αρχηγοί θα μπορούν να κάνουν απευθείας διάλογο, σχολιάζοντας τα όσα λέει ο συνομιλητής τους: είτε θα σηκώνουν το χέρι είτε θα πατούν ένα κουμπί που θα υπάρχει μπροστά τους.

Θα υπάρχουν και πάλι 6 δημοσιογράφοι από 6 τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, αλλά οι θεματικές ενότητες θα είναι δύο: θέματα εσωτερικής πολιτικής και θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Κάθε δημοσιογράφος θα μπορεί να κάνει δύο ερωτήσεις σε κάθε αρχηγό. Οι δύο αρχηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και τρία σχόλια στην απάντηση του άλλου.

Θα υπάρξει ένα διαφημιστικό διάλειμμα και στη συνέχεια οι Τσίπρας και Μεϊμαράκης θα κάνουν ερωτήσεις ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά ερώτηση θα μπορεί να κάνει και ο συντονιστής, Πάνος Χαρίτος.

Η τηλεμαχία θα κλείσει με την τοποθέτηση του κάθε αρχηγού για 2 λεπτά.

Η όλη τηλεμαχία αναμένεται να διαρκέσει 2 ώρες.







πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg