Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Καραγκούνης από εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ



Την παραίτησή του από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ υπέβαλε, για τυπικούς λόγους, στον πρόεδρο του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης.


Η συγκεκριμένη παραίτηση εκ πρώτης όψεως μοιάζει τυπική αφού η Νέα Δημοκρατία πρόκειται να εκλέξει νέο αρχηγό και αυτός θα ορίσει νέο εκπρόσωπο αλλά έχει αρκετό παρασκήνιο που φτάνει μέχρι τον... Αντώνη Σαμαρά..

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα parapolitika.gr, το περιβάλλον του Βαγγέλη Μειμαράκη , ώθησε τον Κώστα Καραγκούνη στην παραίτηση.

Οι πληροφορίες του λένε, πως ο πρόεδρος της ΝΔ ποτέ δεν είδε με καλό μάτι τον νεαρό πολιτικό, τον οποίο θεωρούσε «πληροφοριοδότη» του Αντώνη Σαμαρά.

Οι διαρροές και τα όσα γίνονταν στην Συγγρού μεταφέρονταν στο άψε - σβήσε στον πρώην πρωθυπουργό, κάτι για το οποίο θεωρούν υπεύθυνο τον πρώην εκπρόσωπο, τον οποίο ουσιαστικά «παραίτησαν» από την θέση την οποία του είχε εμπιστευτεί ο μεσσήνιος πολιτικός.

Οι ίδιες πηγές λένε πως ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, έχει πάρει ήδη θέση στην διαδοχή.


Οι πληροφορίες από το  parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg