Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τον χειμώνα η Αννα Βίσση «χτυπάει κέντρο»



Φέτος τον χειμώνα η Αννα Βίσση «χτυπάει κέντρο» - κυριολεκτικά: η αγαπημένη τραγουδίστρια επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις προσκαλώντας το κοινό στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας...


...εκεί όπου έχει εγκατασταθεί σύσσωμη η νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας τα τελευταία χρόνια.

Ο γνωστός από τα επιτυχημένα εγχειρήματά του σε Αθήνα και Μύκονο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης, σε συνεργασία με την Αννα Βίσση, μεταμορφώνει σε ποιοτικό ελληνικό κλαμπ το παλιό κοσμικό στέκι «Interni».

Και το όνομα αυτού, «Hotel Ερμού» - εκεί όπου μέχρι πέρυσι ήταν το club «Saint Solange». Με έμφαση στην άνεση της παρέας και διάθεση lounge, ο χώρος θα είναι γεμάτος από καναπέδες διαφόρων μεγεθών, ενώ δεν θα λείπουν και τα μικρά τραπεζάκια.

Ολα όμως θα υπακούν στους στυλιστικούς κανόνες της σύγχρονης διακόσμησης εσωτερικού χώρου, έτσι όπως τους ερμηνεύει και τους εφαρμόζει ο γνωστός πολιτικός μηχανικός και μετρ του interior design, Γιώργος Παντελούκας.

To πρόγραμμα στο «Hotel Ερμού» θα ξεκινά στις 22.30 και η Αννα Βίσση, μαζί με ενδεκαμελή ορχήστρα, θα κάνει πρόγραμμα με τα μεγαλύτερα σουξέ της.

«Θα είναι η καλύτερη σεζόν της Αννας», υποστηρίζουν συνεργάτες της, εξηγώντας πως «έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για τις Παρασκευές και τα Σάββατα, το οποίο θα συνδυάζει τις μεγάλες επιτυχίες της με κάποια δημοφιλή τραγούδια εκτός του δικού της ρεπερτορίου. Θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τη Βίσση να τραγουδά από Μπέλλου μέχρι Εϊμι Γουάινχαουζ».

Το πρόγραμμα θα τελειώνει γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, εάν όμως το κοινό έχει όρεξη και κέφι για περισσότερη διασκέδαση, η νύχτα μπορεί και να μην έχει τέλος - αυτό, τουλάχιστον, υπόσχεται η ίδια η Βίσση.

Το «Hotel Ερμού» θα διαφέρει από τα έως τώρα γνωστά night clubs, με μια φιλοσοφία που απέχει παρασάγγας από τα συνηθισμένα, καθώς δεν θα υπάρχει πρώτο πρόγραμμα.

Μοναδική πρωταγωνίστρια στη σκηνή θα είναι η Αννα.

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/MARTIOS/28-03/resized/anna_h_633_451.jpg

 «Η Αννα Βίσση έχει κέφι και θα τα δώσει όλα, καθώς έχει συμβάλει στον σχεδιασμό του φιλόδοξου εγχειρήματος. Η επιθυμία της ήταν η επανεμφάνισή της στη βραδινή ζωή να εναρμονιστεί με την απλότητα και την αμεσότητα της εποχής», λένε οι γνωρίζοντες και συνεχίζουν:

«Γι’ αυτό, άλλωστε, η Αννα έχει στενή συνεργασία με τον Γιάννη Μωράκη και λόγο σε όλα, από το όνομα και τη διακόσμηση μέχρι το στήσιμο των τραπεζιών, το πρόγραμμα της Κυριακής και τα ποτά που θα σερβίρονται. Η Βίσση φέτος θα κάνει τη διαφορά».

http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20130308/low/newego_LARGE_t_1401_105950390.JPG


(Με πληροφορίες από το "Πρώτο Θέμα")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg