Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Πολυήμερη «πολιορκία» Μεϊμαράκη στην έδρα του Τζιτζικώστα

Για τέταρτη συνεχή ημέρα παραμένει στη Μακεδονία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης...

... δείχνοντας με τον τρόπο αυτό το ιδιαίτερο βάρος που ρίχνει στην περιφέρεια στην οποία ηγείται ο βασικός αντίπαλος του στην κούρσα για τη διαδοχή στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που, σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις, είναι ο 37χρονος περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Παρόλο που τα επιτελεία των υποψηφίων αμφισβητούν τη δυνατότητα να γίνει ασφαλής πρόγνωση για τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων στις 22 Νοεμβρίου, όταν δεν είναι γνωστό ούτε κατά προσέγγιση πόσοι και ποιοι θα προσέλθουν στις κάλπες, η προσπάθεια που καταβάλουν οι επίδοξοι αρχηγοί να κερδίσουν το κοινό της Μακεδονίας είναι μια σαφής ένδειξη για την εκτίμηση ότι εκεί θα κριθεί η εκλογική μάχη.

Με επίκεντρο, λοιπόν, στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται από τη Δευτέρα, πραγματοποιώντας επαφές και συναντήσεις με τοπικά στελέχη της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης περιόδευσε την Τετάρτη στις Σέρρες και σήμερα, Πέμπτη, θα βρεθεί στη Χαλκιδική για να συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με το Σωματείο Μεταλλωρύχων της περιοχής για να στείλει μήνυμα στήριξης της επένδυσης στις Σκουριές.

Σε δηλώσεις του από τις Σέρρες, τη γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως φρόντισε να υπενθυμίσει, ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέρθηκε στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου για να υπογραμμίσει το μήνυμά της που, όπως είπε, είναι «ενωμένοι θα πετύχουμε να βγούμε από την κρίση».

Ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε ενωτικός, επιχειρώντας να κατεβάσει τους τόνους της εσωκομματικής αντιπαράθεσης και της διαμάχης μεταξύ των υποψηφίων.

«Ούτε αιχμές υπάρχουν, ούτε τριβές, υπάρχει μια διαδικασία δημοκρατική με ευγενή άμιλλα όλων των εκλεκτών φίλων. Και όποιος και να εκλεγεί, νεοδημοκράτης θα είναι και θα οδηγήσουμε τη Νέα Δημοκρατία, όλοι μαζί, μπροστά», είπε.
 
Ερωτηθείς, μάλιστα, από δημοσιογράφο αν την επόμενη μέρα θα παραμείνει στρατιώτης του κόμματος, εφόσον δεν εκλεγεί πρόεδρος απάντησε μάλλον σιβυλλικά, λέγοντας:

«Και Πρόεδρος του κόμματος να είμαι, στρατιώτης θα παραμείνω, όπως όλοι μας».





Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg