Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η παιδική χορωδία ROSARTE «συναντά» τη Χορωδία του Πανεπιστημίου της Brasilia

Ελληνοβραζιλιάνικη «συμμαχία» στον Παρνασσό
Παλαιότερη εκδήλωση στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

«Viva La Musica!» είναι ο τίτλος της μουσικής συνάντησης ανάμεσα στην παιδική χορωδία ROSARTE με τη Χορωδία του Πανεπιστημίου της Brasilia που πρόκειται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή...


...11 Οκτωβρίου στις 20.30 στην Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

Την ορχήστρα θα διευθύνουν οι Ρόζη Μαστροσάββα και Εντερ Καμούζις.

Αποτελούμενη από 230 επίλεκτα παιδιά ηλικίας 6 έως 19 ετών η ROSARTE καλύπτει 15 χρόνια πορείας υπό τη διεύθυνση της Ρόζης Μαστροσάββα. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι είναι η μόνη ελληνική χορωδία που έχει κερδίσει δύο φορές χρυσό μετάλλιο από Ολυμπιάδες Χορωδιών στο Γκρατζ της Αυστρίας  το 2008 και στη Ρίγα της Λετονίας το 2014. Εξάλλου η ROSARTE συνεργάζεται τακτικά σε συναυλίες με όλες τις συμφωνικές ορχήστρες και τις επαγγελματικές χορωδίες της χώρας μας.

H ROSARTE περιλαμβάνει τρία τμήματα, το τμήμα φωνητικής προετοιμασίας, το παιδικό και το παιδικό - νεανικό τα οποία διδάσκει και διευθύνει η Ρόζη Μαστροσάββα. Το τμήμα φωνητικής προετοιμασίας διδάσκει η Μαρίζα Βαμβουκλή και στο πιάνο συνοδεύει η Τζένη Σουλκούκη.

Οι τιμές εισιτηρίων για την είναι 8 ευρώ (γενική είσοδος) και 6 ευρώ  (μειωμένο).

Ο Οκτώβριος πάντως είναι ένας αρκετά πλούσιος μήνας σε ότι αφορά το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του εν λόγω Φιλολογικού Συλλόγου.
Η πρώτη εβδομάδα ήταν αφιερωμένη στις χορωδίες και αίσθηση προκάλεσε το τριήμερο πανελλήνιο χορωδιακό φεστιβάλ Αθηνών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2, το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου.

Αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, τηλ. 210-3221917


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg