Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Ρουμάνα εξέδιδε 13χρονη ομοεθνή της για 50 ευρώ



Περιέφερε στους δρόμους της Πάτρας μια ανήλικη συμπατριώτισσά της αναζητώντας πελάτη για να του προσφέρει το άγουρο κορμί της με αντάλλαγμα λίγα ευρώ, μια νεαρή Ρουμάνα που έγινε μαστροπός στα 21 της χρόνια!

Η πληροφορία έφτασε στην Ασφάλεια και ένας αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη συναντήθηκε με την 21χρονη και συμφώνησε να συνευρεθεί ερωτικά με την μόλις 13 χρόνων ομοεθνή της έναντι 50 ευρώ. Μόλις έδωσε στη νεαρή μαστροπό τα προσημειωμένα χρήματα και απομακρύνθηκε με την ανήλικη, οι συνάδελφοί του τις συνέλαβαν.

Η 13χρονη αφέθηκε ελεύθερη λόγω της μικρής της ηλικίας και επειδή δεν αποδείχθηκε ότι είχε προσφέρει ερωτικές υπηρεσίες ως τη στιγμή της σύλληψής της. Ωστόσο, αναζητούνται οι γονείς της που θα κατηγορηθούν για την πλημμελή εποπτεία της. Η 21χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος της άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για μαστροπεία.






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg