Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Απόπειρα εξαπάτησης πολιτών με έρανο «μαϊμού»


Απόπειρα εξαπάτησης πολιτών με έρανο «μαϊμού» καταγγέλλει η PRAKSIS
Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών καταγγέλλει η μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS...

... από άτομα που μέσω της χρήσης του ονόματος της οργάνωσης, επιχειρούν να αποκομίσουν χρηματικά οφέλη.

Σε ανακοίνωσή της η MKO ζητά από κάθε πολίτη ή επιχείρηση που διαπιστώνει αντίστοιχη απόπειρα να αναφέρει άμεσα το γεγονός.

Συγκεκριμένα, η οργάνωση ζητά από το κοινό να αναφέρει τέτοια περιστατικά στο τμήμα ανεύρεσης πόρων στα Κεντρικά Γραφεία της PRASKIS (210 520 5200 ή στο fr@praksis.gr) προκειμένου να  εξαλειφθούν οι όποιες προσπάθειες εξαπάτησης.

«Για την κατοχύρωση και διασφάλιση του έργου μας, έχουμε οργανωμένο αρμόδιο τμήμα ανεύρεσης πόρων. Η PRAKSIS είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο και για το λόγο αυτό δεν προβαίνει ποτέ σε διαδικασίες πώλησης υλικού ή προϊόντων με σκοπό την εξασφάλιση πόρων. Επιπλέον, σε καμία περίπτωση οι διαδικασίες ανεύρεσης πόρων δεν υλοποιούνται από ανεξάρτητους και μη διαπιστευμένους ανθρώπους μέσω της πώλησης υλικών ή προϊόντων ή μέσω της διεκδίκησης παροχής δωρεάν υπηρεσιών προς αυτούς ή τρίτους ανθρώπους» διευκρινίζει η οργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, η PRAKSIS έχει καταφύγει στη δικαιοσύνη για περιστατικά στα οποία έγινε προσπάθεια εξαπάτησης και άντλησης πόρων μέσω του ονόματος της.














Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg