Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Iσχυρή έκρηξη στο κέντρο της Στοκχόλμης



Iσχυρή έκρηξη συγκλόνισε το κέντρο της Στοκχόλμης, όπως τουλάχιστον μετέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής το Russia Today, επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες.

Λίγο αργότερα, και σουηδικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν το συμβάν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Aftobladet, στο σημείο της έκρηξης έσπευσαν περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ αποκλείστηκε ο δρόμος.

swedenexplosion.JPG

Η αστυνομία, σε ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στον ιστότοπό της, κάνει λόγο για ένα μη σοβαρό συμβάν.

«Όλα είναι ήσυχα και σε τάξη στο διαμέρισμα, τίποτα δεν αφήνει να εννοηθεί ότι έγινε κάποιο αδίκημα» σημειώνεται στην ανακοίνωση. Οι αστυνομικοί, μετά από 10 λεπτά εξονυχιστικής έρευνας αποχώρησαν από το σημείο.

Αυτό που «ξέχασαν» να γράψουν πάντως είναι ότι απέκλεισαν τον δρόμο, κινητοποίησαν τις ειδικές δυνάμεις, την πυροσβεστική και το κέντρο άμεσης βοήθειας που έστειλε στην περιοχή ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι για την... έκρηξη  ευθυνόταν ο ατζαμής ιδιοκτήτης του διαμερίσματος.

Καθώς άνοιγε μια τρύπα για να τοποθετήσει το κουρτινόξυλο, έπεσε από τη σκάλα και το τρυπάνι που χρησιμοποιούσε του έφυγε από τα χέρια, έσπασε πρώτα τα τζάμια του παραθύρου και έπεσε με θόρυβο στο πάτωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg