Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

"Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα" λέει ο Καμμένος




«Το χτύπημα στο Παρίσι, ήταν για την Ευρώπη, όπως η 11η Σεπτεμβρίου...


 Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον λαό της Γαλλίας και πρέπει όλοι οι Ευρωπαίοι να αντιληφθούμε ότι το θέμα της διεθνούς τρομοκρατίας, της οποίας ο ISIS έκανε εξαγωγή από την Μ. Ανατολή και την Β. Αφρική προς την Ευρώπη είναι ένα θέμα το οποίο θα αντιμετωπίσουμε ενωμένοι και η ΕΕ και το ΝΑΤΟ» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Καμμένος χθες,  μετά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα η οποία από την πρώτη στιγμή, πέρα από τις δυνατότητές της, πήρε όλα εκείνα τα μέτρα που αποφασίστηκαν από την ΕΕ» τόνισε ο κ. Καμμένος, επισημαίνοντας ότι το προσωπικό της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος στα νησιά «δίνουν παραπάνω από τον εαυτό τους».

«Είναι ξεκάθαρο πια ότι μαζί με τα θύματα του ισλαμοφασισμού στην Μ. Ανατολή που έρχονται ως πρόσφυγες στην χώρα, ακραία στοιχεία περνούν προς την Ευρώπη.
Το θέμα αυτό το είχα θέσει από πολύ καιρό και επίσημα στο ΝΑΤΟ, λέγοντας ξεκάθαρα ότι σε ότι αφορά τον νότιο τομέα του ΝΑΤΟ, η απειλή από την μεριά της τρομοκρατίας του ISIS είναι πολύ μεγαλύτερη από τις άλλες απειλές που εξετάζαμε σε σχέση με το βόρειο σκέλος του ΝΑΤΟ» είπε ο κ. Καμμένος.




ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg