Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015

Τα...καμώματα της ερωμένης του Χουάν Κάρλος

Corinna Zain Wittgenstein
Η 50χρονη Κορίνα τσου Ζάιν-Βίτγκενστάιν είναι περισσότερο γνωστή για τη σχέση που φέρεται να διατηρούσε με τον τέως βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος. Η σχέση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ ούτε όμως διαψεύσθηκε.

Τα σκάνδαλα δεν έχουν τελειωμό για την ίδια, καθώς τώρα τη στέλνει στα δικαστήρια ένας Ελβετός. Ποιο φέρεται να είναι το αδίκημά της;  Του πούλησε σαλέ στις Άλπεις με ανύπαρκτη βασιλική αίγλη.

Όπως γράφει η ισπανική διαδικτυακή εφημερίδα El Espanol, η 50χρονη πούλησε σε ελβετό δικηγόρο ένα σαλέ στις Άλπεις 275 τετραγωνικών, το οποίο υποτίθεται ότι ήταν γεμάτο έργα τέχνης και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Όλα αυτά τα αντικείμενα συνδέονταν -εμμέσως ή αμέσως- με τον βασιλιά της Ισπανίας. Εκεί άλλωστε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ήταν η «φωλιά» της Κορίνας και του Χουάν Κάρλος, μεταξύ 2009-2012.

Μάλιστα, η γυναίκα χρέωσε επιπλέον τον δικηγόρο για αυτή την αίγλη: εισέπραξε 5 εκατομμύρια ευρώ για το ακίνητο και 110.000 ευρώ για τα αντικείμενα.

Ο δικηγόρος δεν έχασε χρόνο και απευθύνθηκε σε ελβετικό οίκο δημοπρασιών για να διαπιστώσει πόσο μεγάλη ήταν η αξία των αντικειμένων που πλήρωσε. Προς έκπληξή του, ο οίκος τον πληροφόρησε ότι μάλλον πιάστηκε κορόιδο, καθώς η αξία των αντικειμένων (πίνακες, αμφορείς κλπ) δεν ξεπερνά τις 15.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλά από τα υποτιθέμενα ακριβά έργα τέχνης είχαν αγοραστεί από... καταστήματα σουβενίρ πόλεων της Ευρώπης.

H υπόθεση, όπως γράφει η ισπανική εφημερίδα, έφερε και πάλι στην επιφάνεια το ρόλο που έπαιξε η συγκεκριμένη αριστοκράτισσα και λομπίστρια στα τραυματικά τελευταία χρόνια της βασιλείας του Χουάν Κάρλος, ο οποίος παραιτήθηκε υπέρ του γιου του Φιλίππου Στ' το 2014.

http://cdn-parismatch.ladmedia.fr/var/news/storage/images/paris-match/royal-blog/famille-royale-espagnole/juan-carlos-un-livre-revele-la-double-vie-du-roi-d-espagne-avec-corinna-zu-sayn-wittgenstein-751432/7948282-1-fre-FR/Juan-Carlos-et-Corinna-la-double-vie.jpg

Πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg