Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τζιτζικώστας: Οι "Βουλγαράκηδες" της ΝΔ δεν με θέλουν - Τι απαντά ο Βουλγαράκης



«Καταρχήν δεν μιλάμε για καμία διαρχία νομίζω και το ξεκαθάρισα αυτό. Δεν υπάρχει διαρχία την επόμενη ημέρα, ένας είναι ο αρχηγός.

Από εκεί και πέρα το γεγονός ότι ο κ. Βουλγαράκης και οι κύριοι Βουλγαράδηκες της Νέας Δημοκρατίας, δεν θέλουν την αλλαγή στις 22 του μηνός, είναι προφανές και αυτό μου δίνει ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου», δήλωσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στον Νίκο Χατζηνικολάου και “στον ενικό”, σχολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Βουλγαράκης στο Twitter, με αφορμή τη συνέντευξη του “στον ενικό”.

Η απάντηση Βουλγαράκη

Απάντηση στον Απόστολο Τζιτζικώστα,  έδωσε μέσω twitter ο Γιώργος Βουλγαράκης.

«Αν κατάλαβα καλά, θέλει να διώξει όσους δεν θα τον ψηφίσουν... είναι κι αυτό μια άποψη !!!» έγραψε στο twitter ο κ. Βουλγαράκης. Σε δεύτερο tweet ο πρώην υπουργός σημείωσε: «Είναι αυτό που λέμε : Θα τους διώξω όλους και θα μείνουν μόνοι τους !!!».

 



Πηγή:  Enikos



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg