Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ford Fiesta 2017

http://www.fordblogs.com/wp-content/uploads/2015/09/2017-Ford-Fiesta-RS.jpg
2017 Ford Fiesta RS

Το δημοφιλές supermnini της «μπλε οβάλ» φίρμας ξεκίνησε τις διαδικασίες διαδοχής για τη νέα γενιά του η οποία και εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό ως δοκιμαστικό πρωτότυπο στην Ισπανία.

Παρά το γεγονός ότι η νέα γενιά του Fiesta κρύβει ακόμα καλά τα μυστικά της κάτω από το αμάξωμα της μέχρι σήμερα γνωστής εκδοχής του, είναι σαφές ότι το δοκιμαστικό πρωτότυπο έχει μεγαλύτερα μετατρόχια.

Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Ford σκοπεύει να αυξήσει τις διαστάσεις του supermini μοντέλου της με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο ευρυχωρίας.

Σε ό,τι αφορά την αισθητική του, το supermini αναμένεται να ακολουθήσει το σχεδιαστικό παράδειγμα του Focus προσαρμοσμένο φυσικά στις supermini ανάγκες του, υιοθετώντας τη χαρακτηριστική γρίλια σε συνδυασμό με τους νέους αεραγωγούς, αιχμηρότερα φωτιστικά σώματα υπακούγοντας στο γνωστό κώδικά της «μπλε» οβάλ της φίρμας.

Το μεγάλο στοίχημα της Ford με τη νέα έβδομη γενιά του Fiesta παραμένει κάτω από τις επιφάνειές του όπου οι μηχανικοί της φίρμας θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν το διασκεδαστικό χαρακτήρα για τον οποίο είναι διάσημο το supermini, παρά τις αυξημένες του διαστάσεις.

Επίσης δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο εξοπλισμός του με περισσότερη gadget τεχνολογία όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες τάσεις αλλά και οι αντίστοιχες εξελίξεις στο οπλοστάσιο της Ford.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες αναμένεται ένα σύνηθες μείγμα από κινητήρες EcoBoost και TDci με έμφαση στην αποδοτικότητα ενώ, τουλάχιστον προς το παρόν τα στελέχη της Ford αρνούνται το ενδεχόμενο μιας RS έκδοσης του Fiesta, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει μένοντας «πιστοί» στο ST το οποίο θα παραμείνει επικεφαλής της γκάμας, επωφελούμενο ενδεχομένως από ένα ισχυρότερο κινητήρα.

https://fordcarhq.com/wp-content/uploads/2015/05/2017-Ford-Fiesta-RS-Release-Date6.jpg






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg