Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Λιθουανία - Πα - ΤΕΡΑΣ σκότωσε τα δύο βρέφη του!


Πατέρας «τέρας» προκάλεσε κυβερνητικό συμβούλιο στη Λιθουανία
Η ομολογία ενός 36χρονου άνδρα, ο οποίος σκότωσε τα δύο παιδιά του ηλικίας δύο ετών το ένα και έξι μηνών το δεύτερο, προκάλεσε τεράστιο σοκ στην κοινωνία της Λιθουανίας...

...η οποία το τελευταίο διάστημα μαστίζεται από απανωτά κρούσματα παιδικής βίας.

Το φαινόμενο παρουσιάζει τόσο μεγάλη έξαρση, που η κυβέρνηση συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, προκειμένου να ληφθούν άμεσα αποφάσεις και να εφαρμοστούν μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε, η λιθουανική κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα ως κοινωνικό φαινόμενο, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για εξαιρετικά ανησυχητικό δείγμα για το παρόν και το μέλλον.

Ο άνεργος πατέρας κτύπησε μέχρι θανάτου τα δύο μικρά πλασματάκια και πλέον αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.


 Όπως έγινε γνωστό, εκτός της συγκεκριμένης περίπτωσης, η οποία καταγράφηκε τις πρώτες ώρες του 2016, το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί πολλά περιστατικά, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της κυβέρνησης.









πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg