Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Ορυχείο: Μουσικές "στοές" γεμάτες μουσικές στιγμές



Ξεκίνησαν ήδη από τον Δεκέμβριο και συνεχίζονται τα Σάββατα Ιανουαρίου «Τα καλλίτερα μας χρόνια» με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι, και την Κατερίνα Αδαμαντίδου.

Ένα χωρίς διακοπή πρόγραμμα, κυρίως από τα ’50ς, ’60ς και ’70ς, όπου στις προσωπικές επιτυχίες των καλλιτεχνών,  προστίθενται πιστές ελληνικές και ξένες επανεκτελέσεις που έχουν γράψει ιστορία!


 Το παρουσιάζουν μέσα από τον πανέμορφο χώρο του "Ορυχείο" Stage, στη Νέα Σμύρνη, με τον εκπληκτικό ήχο και την ιδανική ατμόσφαιρα!

 
Αξίζει να παρακολουθήσετε την μουσική πορεία των φίλων στο Ελληνικό τραγούδι, που, ενώνοντας τα τελευταία χρόνια τις φωνές τους, μας προσφέρουν τις καλύτερες στιγμές του!

Το ίδιο εξάλλου κάνουν και πολλοί επώνυμοι, όπως πχ ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, που επισκέπτεται τον χώρο με την παρέα του και "συμμετέχει" στο πρόγραμμα...


 (Να σημειώσουμε επίσης πως δεν υπάρχει και - το γνωστό, σε άλλους χώρους -  πρόβλημα στάθμευσης).


Μουσική Σκηνή "Ορυχείο", Αγίας Φωτεινής 22, Πλατεία Νέας Σμύρνης, 210 9355619.
Web:  www.oryxeio.gr
Email: info@oryxeio.gr 
Facebook
Twitter 

Πάρκινγκ στο ακριβώς διπλανό "Polis Park", με χρέωση 1,5€/h

Ελάχιστη κατανάλωση κατ άτομο, (είσοδος και ποτό), 15€ στο Bar, 20€ στο τραπέζι 



Γρηγόρης Δασκαλάκης
Hellas2News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg