Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Το μονοθέσιο της ομάδας «ART»

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά το μονοθέσιο της ομάδας «ART»
Για δεύτερη συνεχόμενη φορά θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επίδειξη, σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, του ανανεωμένου μονοθέσιου ART-14...
... με το οποίο η ομάδα Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘ απέσπασε βραβεία και σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 από τις 11:00 έως τις 20.00, στην πλατεία Αριστοτέλους, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να φωτογραφηθεί με το πετυχημένο μονοθέσιο ART-12, το οποίο θα διαμορφωθεί ως προσομοιωτής για τους μικρότερους fans της ομάδας.

Επίσης, την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων μοτοσικλέτας Βασίλης Ορφανός (Rally Dakar-2003 Winner), ο οποίος θα πραγματοποιήσει επίδειξη με τη μηχανή του εντός της πίστας, καθώς και τηλεκατευθυνόμενα Buggies από την πίστα των Σερρών που θα εκτελούν άλματα εντός διαμορφωμένης πίστας. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με μουσικά δρώμενα, κληρώσεις κ.ά.

Για το 2014 η Aristotle Racing Team κατέκτησε τη12η θέση στη γενική κατάταξη ανάμεσα σε 75 ομάδες στον διαγωνισμό της Γερμανίας, την 3η θέση στα στατικά αγωνίσματα στον διαγωνισμό της Ουγγαρίας και την 4η θέση στη γενική κατάταξη στον διαγωνισμό της Ιταλίας.

Ενώ για το 2015 η ομάδα κέρδισε τη 2η θέση στο Class 3 (παρουσίαση σχεδίων και κατασκευασμένων κομματιών του μονοθέσιου) στο διαγωνισμό της Ιταλίας και την 36η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 528 ομάδες στην συνολική κατάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg