Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Λούκας Βιγιαγάνιες

 Υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟ ο Λούκας Βιγιαγάνιες

Παίκτης του Παναθηναϊκού και τυπικά είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Οι όποιες γραφειοκρατικές καθυστερήσεις ξεπεράστηκαν, οι «πράσινοι» έλαβαν στα χέρια τους το έγγραφο που περίμεναν από την Ιντεπεντιέντε και χωρίς καμία χρονοτριβή ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικού (7η μεταγραφή).

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ κατέθεσαν ήδη το δελτίο του ποδοσφαιριστή στην ΕΠΟ έτσι ώστε να έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής από την επόμενη αγωνιστική της Super League (21η) κόντρα στη Ξάνθη (Σάββατο).

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1991 στην πόλη Κομοντόρο της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2007 στην Κάι.
Το 2010 πήγε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του ένα χρόνο αργότερα. Το 2013 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, ενώ από το 2014 έπαιζε δανεικός στον Παναιτωλικό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του «τριφυλλιού» για τον πρώην παίκτη του Παναιτωλικού.

Πλέον εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στο θέμα της επιστροφής του Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος περιμένει να μείνει ελεύθερος από την Κατάνια και να έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.








πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg