Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Αναβίωση του DMC DeLorean-12

 Στην παραγωγή επιστρέφει το DMC DeLorean-12
Την αναβίωση του θρυλικού DeLorean-12 ανακοίνωσε η DeLorean Motor Company...
... αξιοποιώντας μια νέα διάταξη στη νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής η οποία επιτρέπει την περιορισμένη παραγωγή οχημάτων –ως και 325 αντίτυπα τον χρόνο- η κατασκευαστική ηλικία των οποίων υπερβαίνει τα 25 έτη.

Με έδρα το Τέξας, η DeLorean Motor Company πρόκειται να διαθέσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017 στην αμερικανική αγορά τη σύγχρονηεκδοχή του DeLorean-12 η οποία ωστόσο δεν θα διαφέρει σημαντικά από εκείνη που έγινε γνωστή από το sequel ταινιών «Επιστροφή στο μέλλον».

Η παρεμβάσεις που πρόκειται να δεχθεί το DeLorean-12 θα αφορούν, κατά κύριο λόγο, τα μηχανικά μέρη του, καθώς στη θέση του V6 κινητήρα των 2,8 λίτρων πρόκειται να τοποθετηθεί ένα σαφώς ισχυρότερο σύνολο, η απόδοση του οποίου θα αγγίζει τους 400 ίππους.

Μεταξύ άλλων, η παρουσία του συντριπτικά ισχυρότερου κινητήρα πρόκειται να οδηγήσει στην τοποθέτηση μεγαλύτερων τροχών καθώς και στην αναβάθμιση του συστήματος πέδησης.

Σύγχρονες προδιαγραφές είναι πιθανό να αποκτήσει και ο θάλαμος επιβατών του αυτοκινήτου, καθώς η ύπαρξη ραδιοκασετοφώνου ενδεχομένως να μην κρίνεται απολύτως... απαραίτητη στις ημέρες μας.

Στόχος της τεξανής DeLorean Motor Company είναι ο ρυθμός παραγωγής να φτάσει το 2018 στο ένα αυτοκίνητο/ημέρα, με τις πρώτες εκτιμήσεις για την τιμή του «σύγχρονου» DeLorean-12 να κάνουν λόγο για 100.000 δολάρια.

Άλλωστε, η ίδια εταιρεία διαθέτει αυτή τη στιγμή ανακατασκευασμένες εκδοχές του αυτοκινήτου σε τιμές που ξεκινούν από τα 45.000 δολάρια και μπορούν να φτάσουν ακόμα και τα 55.000 δολάρια.



auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg