Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Τα πιο τολμηρά εσώρουχα στον κόσμο


Στο Παρίσι δεν σταμάτησαν ποτέ να δημιουργούν τα πιο αισθησιακά και ερωτικά εσώρουχα στον κόσμο.

Μία από αυτές τις δημιουργούς είναι και η Florence Abelin, που μετά από 10ετή επιτυχημένη θητεία στο χώρο των δημοσίων σχέσεων στη παρισινή μόδα, συνεργάστηκε το 2014 με νέους, ταλαντούχους μόδιστρους και δημιούργησε την ετικέτα εσωρούχων Mise en Cage. 

Δίνοντας βάση ΜΟΝΟ στον ερωτισμό που μπορεί να προκαλέσει η θέαση ενός εσωρούχου στο γυναικείο σώμα, η Mise προκαλεί με κάθε κομμάτι της την αντρική φαντασία, πλησιάζοντας αρκετές φορές ακόμα και τα όρια τα ακραίου ερωτισμού:  

Πέτσινα αποσπώμενα λουριά, διάφανα στρινγκς, σκληρές δερμάτινες γραμμές και ένα πλήθος από τολμηρά αξεσουάρ, η Florence τα προσφέρει, σε τίμες που ξεπερνούν πάντως τα μεσαία εισοδήματα, στην υπηρεσία του άκρατου ερωτισμού και της αχαλίνωτης φαντασίωσης…

Για τις καμπάνιες της, η Mise en Cage επένδυσε στο απίθανο κορμί της Χιλιανής Xamira Zuloaga, ενός μοντέλου που αναδείχθηκε μέσω του διεθνή διαγωνισμού της Elite Models και που σήμερα ζει μόνιμα στη γαλλική πρωτεύουσα. Τη φωτογράφηση έχει κάνει ο μόνιμος συνεργάτης του Οίκου, Pierre Dal Corso!

Xamira_mise_19 
  Xamira_mise_001 
  Xamira_mise_2 
  Xamira_mise_3 
  Xamira_mise_4 
  Xamira_mise_5 
  Xamira_mise_6 
  Xamira_mise_7 
  Xamira_mise_8 
  Xamira_mise_9 
  Xamira_mise_10 
  Xamira_mise_11 
  Xamira_mise_12 
  Xamira_mise_13 
  Xamira_mise_14 
  Xamira_mise_15 
  Xamira_mise_16 
  Xamira_mise_17 
  Xamira_mise_18



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg