Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Παρ' ολίγον εσωκομματικό επεισόδιο στη Νέα Δημοκρατία

Η αντικατάσταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από το Μάκη Βορίδη στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, τη σύγκληση της οποίας ζήτησε χθες η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη προκάλεσε ερωτηματικά...

...ως προς τις λεπτές ισορροπίες στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



Και αυτό καθώς η ηγεσία της ΝΔ στρέφει τα πυρά της κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ο οποίος έχει αναφορές στον καραμανλικό χώρο και τον οποίο είχε ήδη βάλει στο στόχαστρο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και το Ποτάμι.

Ο κ. Μητσοτάκης που φέρεται να έλαβε και την απόφαση για αντικατάσταση Μεϊμαράκη από Βορίδη δεν επιθυμεί μεν να ανοίξει μέτωπο με το καραμανλικό στοιχείο, δέχθηκε όμως και πιέσεις από τους σαμαρικούς που πνέουν μένεα κατά της ηγεσίας του Δικαιοσύνης αποδίδοντας της τον πόλεμο Θάνου κατά Ντογιάκου.





πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg