Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά πάντων!

Αιχμηρός κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, οποίος – όπως σημείωσε-  πρέπει να μιλάει προσεκτικά εμφανίστηκε σε συνέντευξή του...

... στα Παραπολιτικά 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής πήρε σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη και άλλων στελεχών του κόμματος που ζητούν την παραπομπή του Παπαγγελόπουλου σε εξεταστική επιτροπή, επισημαίνοντας ότι «το ζήτημα πρέπει να τεθεί σε ψηφοφορία στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος».

Παράλληλα υποστήριξε ότι όπως του διευκρίνισε ο ίδιος κ. Μειμαράκης, «ο πρώην αρχηγός της ΝΔ είχε ζητήσει από τον Φεβρουάριο την αντικατάστασή του από την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής και αυτό δεν είχε να κάνει με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου».

Κάλεσε τον κ. Τσίπρα «να ξεκαθαρίσει τι σημαίνει παίρνουμε πίσω το casus belli και ανα αυτό συνδέεται με υποχώρηση από την θέση που είχε εκφράσει ο Ανδρέας Παπανδρέου για την επέκταση των Ελληνικών χωρικών υδάτων από τα 6 στα 12 μίλια», αλλά και να διευκρινήσει «τι εννοούσε ο κ. Νταβούτογλου με την ρήση να συγγράψουμε ξανά μαζί τα βιβλία της ιστορίας σε Ελλάδα και Τουρκία».

Ο κ. Κακλαμάνης χαρακτήρισε «ατυχή κίνηση να μοιράσει ο κ. Τσιπράς λουλούδια μαζί με τον κ. Νταβούτογλου για την ημέρα της γυναίκας επειδή ταυτόχρονα σε δηλώσεις του στην Άγκυρα ο κ. Ερντογάν έλεγε οτι οι πολλές ελευθερίες στην γυναίκα πλήττουν τον θεσμό της οικογένειας και πρέπει να τις περιορίσουμε».

Παράλληλα κάλεσε την Κυβέρνηση να απαντήσει «όχι με γενικά αφοριστικές δηλώσεις στο θέμα των συναντήσεων του κ. Ψυχάρη με τον Αλέξη Τσίπρα αν ετέθη θέμα απομάκρυνσης του κ. Πρετεντέρη και αλλαγής του διευθυντή στην εφημερίδα ΝΕΑ».


Πηγή: Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg