Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Η Λαϊκή Ενότητα, δεν "κατάφερε" να πάει Νομισματοκοπείο, αλλά πήγε ΙΚΑ

Σε συμβολική κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ (επί της οδού Αγ. Κωνσταντίνου) προχώρησαν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας...

...με τη συμμετοχή και του επικεφαλής της Π. Λαφαζάνη, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.
Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας έχουν αναρτήσει πανό με σύνθημα «Κόβετε συντάξεις-κόβετε ζωές».

Εν τω μεταξύ, σε ανακοίνωσή της η ΛΑΕ καταγγέλλει την επίθεση της αστυνομίας εναντίον μελών του φοιτητικού σχήματος της ΑΡΕΝ κατά τη διάρκεια ακτιβιστικής συγκέντρωσης υπέρ των προσφύγων, έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μάλιστα, σημειώνει ότι ακολούθησε καταδίωξη στη λεωφόρο Μεσογείων με κίνδυνο την πρόκληση ατυχήματος από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, για την προσαγωγή οκτώ φοιτητών και προσθέτει ότι τελευταία πληθαίνουν τα κρούσματα αναίτιας αστυνομικής βίας σε βάρος διαδηλωτών και πολιτών.

Συμβολική κατάληψη των γραφείων του ΙΚΑ από τη Λαϊκή Ενότητα






πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg