Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Προβλήματα από την κακοκαιρία.



Θεσσαλονίκη

Στις οδούς Τσιμισκή, Πλάτωνος και Στρ. Δουμπιώτη (κέντρο), όπως και στην Πεστών, οι πτώσεις δέντρων προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα, ενώ κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για αποκατάσταση.

Μικρής έκτασης προβλήματα προκάλεσε η βροχόπτωση και στη Χαλκιδική.

Σε ορισμένα σημεία του οδικού δικτύου υπάρχουν λιμνάζοντα όμβρια ύδατα, ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, υπήρξε μία πτώση κλαδιού, στο δρόμο Μουδανιών - Διονυσίου (στο ύψος του Oceania) ενώ πλημμύρισε ένα σπίτι στο δρόμο Μουδανιών - Ποτίδαιας και χρειάστηκε η επέμβασή της.

Προβλήματα και στα Ν. Φλογητά

Στην Κασσάνδρα, σημειώθηκαν σύμφωνα με το halkidikifocus.gr, απ' οπου και οι φωτογραφίες, μικροπροβλήματα κυρίως σε ρέματα και σε χωματόδρομους. Στην παρακαμπτήρια οδό της Ν. Φώκαιας έγιναν μικροεπεμβάσεις το προηγούμενο διάστημα, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να μην πλημμυρίσει ο δρόμος σε βαθμό που να δημιουργεί κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα.

Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, σε ποτάμι μετατράπηκαν οι δρόμοι της Πορταριάς από τα ορμητικά νερά της βροχής. Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα γιατί το μικρό χωριό του δήμου Ν. Προποντίδας μετατράπηκε σε …Βενετία.

Οι πλημμυρισμένοι δρόμοι δεν είναι φαινόμενο άγνωστο για τους κατοίκους της Πορταριάς. Oταν ο όγκος του νερού της βροχής είναι μεγάλος, ο χείμαρρος κατεβάζει στο κέντρο του χωριού όλο το νερό, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διακόπτεται.

Τα άσχημα καιρικά φαινόμενα έπληξαν την Πορταριά, αλλά και άλλες περιοχές του δήμου Ν.Προποντίδας. Στα Ν.Μουδανιά η περιοχές του Δημοτικού Σταδίου της πόλης και των αποθηκών της Ένωσης αντιμετώπισαν και πάλι πρόβλημα από τα νερά της βροχής.

Στο μεταξύ, παγίδες κρύβει το οδικό δίκτυο του νομού, καθώς σε πολλά σημεία υπάρχουν μεγάλες ποσότητες νερού που καθιστούν προβληματική την κυκλοφορία, ενώ νερά από παρακείμενα χωράφια και φερτά υλικά μεταφέρθηκαν στο οδόστρωμα.

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg