Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Δριμεία επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για άλλη μια φορά η πρώην υπουργός της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη με επίκεντρο το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και την μεταβίβαση της δημόσιας περιουσίας.

«'Όχι μόνο θα το καταψηφίσουμε, όχι μόνο θα το πολεμήσουμε, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα καταλογιστούν και ευθύνες...Οι ευθύνες θα σας καταλογιστούν και προσέξτε καλά, γιατί μπορείτε να μην ντρέπεστε και να μην έχετε κανένα πρόβλημα συνείδησης, όμως από ένα σημείο και πέρα καταλογίζονται οι ευθύνες και σε κόμματα και σε πρόσωπα».

Η τοποθέτηση αυτή έρχεται δυο 24ωρα μετά την δήλωσή της στην Βουλή ότι «κάποιοι θα κάτσουν στο σκαμνί». Όπως τόνισε εξάλλου κατά την ομιλία της στην Ολομέλεια «εγώ στην αρχή ήμουν υπέρ των αποκρατικοποιήσεων», όμως, όπως διευκρίνισε, αυτό που προωθεί η κυβέρνηση είναι εκτός κάθε δημοκρατικού ελέγχου.

«Το Ταμείο αυτό είναι ντροπή», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας: «Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παραδίδετε την εθνική περιουσία και κυριαρχία». Ερωτηθείσα λίγο μετά από δημοσιογράφους αν αναφερόταν σε τυχόν ποινικές ευθύνες, η πρώην υπουργός της ΝΔ σχολίασε: «Όσες (ευθύνες) προκύψουν και θα προκύψουν».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg