Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Obama - "Κοίτα πόσο εύκολο είναι να ψηφίσεις"



Ο Λευκός Οίκος επιστρατεύει όλες του τις δυνάμεις για να καλέσουν τον κόσμο και κυρίως την νεολαία να εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους για τις Προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Έτσι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας Buzzfeed έβαλαν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ να πρωταγωνιστήσει σε ένα βίντεο προκειμένου να προωθήσουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στις προεδρικές εκλογές. Έβαλαν, λοιπόν, τον Μπαράκ Ομπάμα να κάνει τα εξής:
  • ονοματίσει τους νεκρούς του Game of Thrones
  • ξεμπερδέψει τα ακουστικά 
  • παίξει τον ηλεκτρονικό γιατρό
  • κάνει στοίβα τα cheerios πάνω σε ένα κουκλάκι
  • φτιάξει ένα βραχιολάκι φιλίας για τον αντιπρόεδρό του
από το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες και έχει αρχίσει να γίνεται viral φαίνεται πως μόνο ο Μπαράκ Ομπάμα θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε ένα τέτοιο βίντεο καθότι κανένας άλλος ηγέτης δεν θα τολμούσε να τσαλακώσει με τόσο την εικόνα του και το τελικό αποτέλεσμα να μην τον εκθέτει:

 «Ελπίζω όλοι να καταλαβαίνετε ότι έχετε τη δύναμη να διαμορφώσετε την πορεία της χώρας. Μην τη θεωρείτε, όμως, δεδομένη», καταλήγει ο Αμερικανός Πρόεδρος.




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg