Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

58 συλλήψεις και 129 προσαγωγές στην Πελοπόννησο

Συνολικά 129 προσαγωγές και 58 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης και στους πέντε νομούς της Πελοποννήσου.

Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής, της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για ναρκωτικά, για παραβάσεις του υγειονομικού και πολεοδομικού κανονισμού, για παραβάσεις του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο κ.ά. καθώς και άλλα αδικήματα και θα οδηγηθούν στους κατά περιοχή αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς.

Επιπλέον κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά διακόσιες ενενήντα παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έντεκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα μαχαίρι, φυσίγγια, κάλυκες φυσιγγίων και ναρκωτικά χάπια.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg