Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Σενάρια, διαρροές και στη "μέση" ο Καραμανλής



Σενάρια επί σεναρίων κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες μετά την...εξομολόγηση Τσίπρα σε δημοσιογράφους εν πτήσει προς Αθήνα.

Σημείο αιχμής ο εκλογικός νόμος, ενώ, όπως αναφέρει το parapolitika.gr, εμπλέκουν και το όνομα του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τον οποίο εμφανίζουν να έχει συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα στην εκλογή του ως ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τα σενάρια, που είδαν το φως της δημοσιότητας, αυτό θα δίχαζε την ΝΔ γεγονός που θα εκμεταλλεύονταν η κυβέρνηση.

Μάλιστα ο πρωθυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους, επιστρέφοντας από την Κίνα, φέρεται να χρησιμοποίησε την φράση του Μάο "μεγάλη αναταραχή, σπουδαία κατάσταση" δείχνοντας τις πραγματικές προθέσεις του στα θέματα των συνταγματικών αλλαγών που θέλει να κάνει και ειδικά στον τρόπο εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Να θυμίσουμε ο,τι το ζήτημα του τρόπου εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας σε μία ενδεχόμενη συνταγματική αλλαγή διχάζει την ΝΔ. Δ

εν είναι λίγα τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θεωρούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης βιάστηκε να ταχθεί εναντίον της απ΄ευθείας εκλογής από τον λαό του Προέδρου της Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg